Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Надія є!

2018-11-21 10:27 Доброго дня, шановні! 0:0... Ніби-то з математичної точки зору 0 - це відсутність чого-небудь. Але вчорашні ...

Доброго дня, шановні! 0:0... Ніби-то з математичної точки зору 0 - це відсутність чого-небудь. Але вчорашні "нулі" поли наповнені змістом. І зміст цей особисто мені здебільшого сподобався.

Тактика. 1. Команда старалася грати у швидкий футбол з контролем м'яча. Так, виявляється можна контролювати м'яч без набридливих і незрозумілих передач між захисниками і воротарем.

2. Пресинг на чужій половині поля в 1-му таймі просто радував око. А вихід з-під пресингу на своїй - просто вражав. Особливо запам'ятався момент із Зінченком. 3. Швидкий вихід в контратаку. Прямо як в найкращі часи. Щоправда, давалися взнаки відсутність форварда (ну не будемо ж ми всерйоз таким вважати Коваленка) та маніакальні пристрасті Коноплянки (та про це пізніше).

Персоналії. Побачивши стартовий склад, одночасно здивувався і зрадів. Просто ведика подяка Шевченку і його тренерському складу. Єдине, хотілося би побачити Шведа в якості центрфорварда в старті. 1. Пластун - як на мене, найкращий гравець матчу і одночасно відкриття матчу. Крім трьох сейвів, досить надійна позиційна гра. 2. Миколенко - один з найкращих. Невже в Динамо і збірній нарешті з'явився справді класний лівий захисник made in Ukraine? Не хочеться наврочити, але, здається, що так. Додати більше надійності в захисті (а це може прийти з досвідом) і за Миколенком будуть полювати скаути всієї Європи 3. Шапаренко - разом із Зінченком - диригент атак зібрної. Не знаю, чи так співпало, чи дались взнаки якісь інші моменти, але саме після заміни Шапаренка пропав креатив атак нашої команди. 4. Циганков - в цілому непогано, але міг би й краще. 5. Зінченко - один з найкращих вчора на полі, хоча іноді не вистачало взаєморозуміння з партнерами 6. Коноплянка - головне розчарування. Може й не найгірший учора (з урахуванням Коваленка), але гальмував атаки, втрачав м'яч в невиправданих обводках, взагалі фланг більше працював завдяки Миколенку і Зінченку, коли останній туди зміщувався. Показовий момент - вихід наших 3 в 2: замість того, щоб зробити ширину атаки, Євген чомусь почав рух вбік Циганкова... 7. Караваєв - не найкраща гра. Більшість так турки проводили через його фланг і за ним часто доводилось підчищати Пластуну. Видно, що нерідна позиція. 8. Коваленко - ноу коментс. 9. Матвієнко - на рівні, Лунін - також.

Підсумки. 1. В нас є перспективна молодь, яка при правильному підході може робити результат 2. Тренерський штаб на чолі Шевченка має бачення гри, і не зважаючи на деякі моменти, може якісно організувати боєздатний колектив

Головне - гра нашої Збірної України вселяє надію на майбутнє

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.11.2018, 10:27
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть