Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наша пісня гарна, нова... або Ходьба по колу

2019-08-08 13:28 Навіяно блогами та коментарями дописувачів до та після гри з Брюгге Отже. Досить велика частина дописувачів ...

Навіяно блогами та коментарями дописувачів до та після гри з Брюгге

Отже. Досить велика частина дописувачів до гри з Брюгге просто світилась оптимізмом. Коротше кажучи, "Парвьом". В нас же найкращий в світі тренер, який з нікчемними гравцями в наявності обіграв не тільки надпотужні Карпати та Львів, а і мегасуперклуб - Шахтар.

Та й коли, яка не зараз? Адже 2 роки тому, коли вилетіли від Янг Бойс, було "з ким не буває", "Вєрім в каманду", а головне - "Команда за один рік не будується". "От в наступному сезоні - це вже можна спитати х ХАНа". Прийшов наступний сезон. Нічим не кращий. і тут знову "один рік на побудову команди - це дуже малий строк", "пішли ключові виконавці", "молодь не стабільна" і т.п. "От в наступний сезон, коли молодь набереться досвіду, от тоді вже будемо робити висновки по Хацкевічу" - десь такими були думки цих дописувачів. Ну от і настав сезон №3. Дописувачі не зважають ні на те, що молодь вже й не така молода, ні на те, що власне Хацкевіч нічому то й не навчився. "Наша пісня гарна нова, починаєм її знову". Спочатку "Парвьом", а потім - "а чому хтось вирішив. що мали вигравати?" і взагалі "0:1 від Брюгге в гостях - НАРМАЛЬНИЙ РЄЗУЛЬТАТ". Тим більше, що " в Суркіса нема грошей", "в Динамо - посередні малокваліфіковані гравці" (це нічого, що їх вартість приблизно така сама як в Брюгге, а тренер їхній тренує всього 2 місяці), ну і "апупєй апофігоза" - "з цими гравцями навіть Гвардіола і Клопп нічого не зможе зробити". Справді?! Тобто, коли Циганков за Збірну кладе два класних голи сербам, в яких один гравець вартістю як вся наша збірна, то в нього є майстерність. Коли Миколенко "перекриває кисень" Роналду - в нього є майстерність. А ще Де Пена, Вербіч, Кендзьора - у всіх них та майстерність якимось дивним чином то з'являється, то пропадає. Ну прямо згадується класика "Каждый предмет либо есть, либо нет, ну а мед - очень хитрый предмет - если он есть - то его сразу нет" (С). Ах, так, я ж зовсім забув - "ми будуємо молоду команду", і "нестабільність молодих гравців". Ага, а скільки ж та молода команда будується? Ну хоч приблизно? 2 роки, 3 роки, 10 років? Ну просто хочеться знати. Бо якщо 10 - то молода команда вже стане не надто молодою, а якщо буде постійно омолоджуватись - то процес стає нескінченним.
Ну і про нестабільність молодих - нє, ну звичайно, ну аякже ж. Люди ж - не роботи. Стабільність характеристик протягом строку експлуатації ніхто не обіцяє. От тільки настільки ж в нас молоді гравці? І чи тільки їх вік, чи спосіб життя, чи психологія - причини нестабільності?

Ну, і на останок. Так, Динамо може виграти в Брюгге, може навіть і в ЛАСКа чи Базеля. Відверті і латентні поціновувачі таланту Хацкевіча в цьому впевнені. Ну, а якщо не виграють, - завжди є стандартний набір типових фраз. "Наша пісня гарна нова..."

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.08.2019, 13:28
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть