Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І ось цей день настав!

2020-07-30 14:44 Кабінет Дона Хорхе. За столом сидять Дон Хорхе, поруч - синьйор Алексіс Семенес. Через невідому раніше ...

Кабінет Дона Хорхе. За столом сидять Дон Хорхе, поруч - синьйор Алексіс Семенес. Через невідому раніше болячку, яка вразила весь світ, синьйор Мігель знаходився на іншій віллі братів Суркісіо. Синьйори Артеміо, Алехандро а інші слідкували за цією вікопомною подією зі своїх ранчо.

Дон Хорхе представляв вірним йому людям синьйора Мігеля.

"Я хочу, щоб вся наша сім'я та її прихильники прийняли з розпростертими обіймами синьйора Мігеля. Бізнес є бізнес. І він в нас останнім часом йде не так добре, як хотілось. Тому ми маємо забути, що синьйор Мігель працював 12 років на наших ворогів. Ми ж не якудза: я не буду вимагати у синьйора Мігеля відрізати собі палець чи, тим більше, робити харакірі. Ми всі тут цивілізовані люди". На цих словах всім присутнім захотілось сміятись, але неймовірним зусиллям вони стримались.

І тут погляди спрямувались на синьйора Франко. "О Боже! Синьйор Франко виявився не Артеміо, а Анітою!" Про це раніше підозрювали, але тепер все стало на свої місця...

Тим часом, представлення синьйора Мігеля продовжувалось. В продовження свої висловлювань про цивілізоване веде бізнесу він нагадав, що синьйор Мігель - не один такий, що і більш поварні синьйори переходили на роботу до ворожих сімей.

Потім Дон Хорхе вчергове нагадав, що він тут головний і нема чого усіляким голодранцям розказувати, що й.ому робити. "Принесіть мені 30 мільйонів доларів, а тоді балакайте. Що, нема? А, то може хтось такий розумний, до йдіть до мене управляючим на ранчо? Теж нема бажаючих? Ви мені тільки збитки приносите". Тут всі очікували, що Дон Хорхе повторить слова, раніше сказані Артеміо, а тепер вже, Анітою Франко. Але Суркісіо зосередився на головному і не відволікався на деталі. "Але я очікую, що синьйора Мігеля всі підтримають, якщо він вміло вестиме наші справи", - дещо пом'якшивши тон продовжував він.

Все йшло за планом Суркісіо: зайвих та незручних запитань не було, а коли один молодий синьйор з ранчо Хабіо таки його задав, синьйор Мігель вміло вийшов з ситуації. "Ми добре підготувались", - подумав Дон Хорхе. Вигляд в нього був діловий і задоволений.

Згадали і про синьйора Алексіса Мігеліса на прызвисько "Алонсо". Суркісіо, повідомив, що його не вигнали з сім'ї, і знову готові взяти управляючим на ранчо.

Оскільки страстей, пов'язаних з помстою, не було, як і особливого згадування сім'ї Дона Баса (пізніше синьйор Мігель повідомив, що Дон Бас дав добро), присутнім стало цікаво, як буде вести бізнес синьйор Мігель, хто йому буде допомагати і яких людей він збирається найняти на плантацію: місцевих чи чужих.

Синьйор Мігель дуже хотів бачити своїм головним помічником Алехандро Спірідоньо, з яким працював у Дона Баса. (Подейкували, що Алехандро - позашлюбний син Мігеля від андаоузької циганки. Та підтверджень цьому не знайшлось). Але...На жаль.. Чи то сам Алехандро не захотів переходити у ворожу сім'ю, чи то Серхіо Палкіньйо відмовив (а як відмовляє Палкіньйо і решта людей Дона Баса - відомо всім), та Спірідоньо не судилось працювати на ранчо Суркісіо...

Як виявилось, допомагати покращувати справи на ранчо синьйору Мігелю будуть синьйори Фуего та Алейо Гансо. Синьйор Фуего багато років віддано працював з Суркісіо. Його любили та поважали в сім'ї та прості люди, прихильні до неї. Але ще більше любили синьйора Гансо. Він був справжнім улюбленцем публіки, а також тих, кого Дон Хорхе любив називати голодранцями...

"Розділяй і володарюй" - цю крилату фразу Дон Хорхе вивчив дуже давно. Тому він був задоволений роботою синьйорів Франко, Несіньйо та Базіліо. Вони зробили все, щоб розділити прихильних до сім'ї людей і таким чином не дозволити їм бунтувати. Був задоволений Суркісіо і собою: "що тепер заспівають ті нікчеми, що були проти призначення синьйора? Після "інтерв'ю", після квітів, після того, як помічниками Мігеля призначено їх улюбленців? Затихнуть".

А ще Дон Хорхе знав, що коли робиш бізнес, про честь і гордість забудь. То - для простолюдинів та голодранців.

З почуттям виконаного обов'язку та впевненніст, що справи ранчо покращаться, Суркісіо в оточені вірних охоронців сів у свій автомобіль і поїхав святкувати вдало прокручену справу.

Далі буде...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.07.2020, 14:44
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть