Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Крива вивезе?... Выбор редакции

2020-02-29 10:15 В попередньому пості про гру з Ворсклою я написав, що у нас нарешті з’явилась креативна ланка, ... Крива вивезе?...

В попередньому пості про гру з Ворсклою я написав, що у нас нарешті з’явилась креативна ланка, навкруги якої якраз й накручується гра Динамо – Дуелунд, Буяльський та Шепелєв. Памятаєте, як зруйнувалась гра Динамо після заміни Дуелунда, хоч Караваєв й щиро намагався замінити його. Але так як різниця в футбольному креативному мисленні цих двох гравців Динамо дуже велика, тому та гра, що була до заміни зникла, як з білий яблунь дим.

Караваєв – простий бігунок на правому краї атаки, який грузить м’яча в карний майданчик , не думаючи хоча б на один хід вперед. Гра Дуелунда інша – він намагається конструктувати гру. І в нього це виходило, але Михайличенко вчинив як Тарас Бульба: я тебе породив, я тебе і вб’ю.

Тому вихід Караваєва в основы Динамо замість Дуелунда ще до гри мені здавався помилкою. Ні, навіть, не помилкою, а зрадою тої гри, що Олексій Олександрович намагався створити на зимових зборах. Здається Михайличенко сам злякався свої сміливості в перебудові гри (звичайно якщо вона в нього була).

А тут ще й вилучення вже на п’ятій хвилині Бульського, ще одного гравця, який міг би що небудь видумати, зовсім зруйнував креативну ланку Динамо. Шепелєв без цих гравців відразу став тим Шепелєвим, якого так не люблять болільники, тобто ніяким: сонним, вайлуватим, тому що ніхто не міг та й не хотів зрозуміти його задумки.

Ось ми й побачили в першому таймі забіги на середні дистанції Вербича, Русіна й Караваєва. Я думаю, що не один я розумів, що сил у цих гравців більше, чим на один тайм буде недостатньо. Так воно й вийшло.

А Сидорчук може тонко грати лише тоді, коли біля нього є ті гравці, які вміють щось зробити з його таких собі передач. А так як таких гравців в цьому матчі не було, то його передачі були тими, які гравці Дніпра читали як відкриту книгу.

Одним словом, Михаличенко, не випускаючи Дуелунда , як потім і вилучення Буяльського, зруйнував хоч якусь фантазію в грі Динамо. Хоч в кінці гри пан Олексій й випустив данця на поле, але вже було пізно: поїзд пішов. Міккель хоч і старався, але підхопити його старання було вже нікому як і через втому, так і через відсутність необхіднього футбольного мислення. Це перше, що я хотів сказати.

І друге. Про наш захист, який без Кадара повинен бути міцним не горішком, а величезним горіхом не тільки для Дніпра з Карпатами, але для й Ліверпуля з Барсою, як нас запевняли деякі "спеціалісти від футболу". Ну що ж «найгіршого за всі часи й найбільш привозящого гравця», як нам його розписали й вбили в голови циганики з франковими, вчора вже не було. Але що наш захист являв собою непорушну лінію Мажино разом з дотами Маннергейма? Якщо лінія Маннергейма – це були фінські солдати, то ми вчора в захисті не бачили ні футболістів, ні солдат, ні Маннергейма.

Не було Кадара й, що Шабанов не дозволив зрівняти рахунок?

Не було Кадара, й що наш улюбленець Денис Попов, разом з іншим улюбленцем Віталієм Миколенко не дозволили Супрязі забити другий гол?

Не було Кадара, й що наш захист не провалився, гуляючи десь в Конче Заспі, коли Супряга забивав нам третій гол?

Так може діло не в Кадарі, якого ми вчора під улюлюкання Франкова й наш безмежний выд радості захват відправили в Китай?

А може діло в тому в тому, що ті гравці що залишились все – таки гірші, ніж татуйований угорець? Я думаю, що Михайличенко злочинно для Динамо помилився, коли не зумів знайти контакта з гордовитим угорцем з кепський характером. Найти підходи до командоутворючих гравців - це одна з задач тренера. Бо працювати з підлеглими, які вміють тільки заглядати в очі , які схвалюють все, щоб не сказав тренер, це перший крок в прірву.

І третє. Вже на п’ятій хвилини гри я думав, що Михайличенко випустить замість Шепелєва Дуелунда, але ж не 84 –ій. Вже десь на 55...60 -ій хвилинах гра Динамо аж кричала: давай заміни. Але вони почались лише після того, як дніпровці зрівняли рахунок. Це була головна помилка тренера, який сидів на лавці запасних як кам’яна статуя, неначе не розуміючи хід гри. Олексій Олександрович мабуть гадав, що крива вивезе, але … але крива не вивезла, бо вона все ж таки крива…

Таким чином, на мою думку, цю гру програв тренер.

Досить… Про Супрягу, арбітра та ВАР не буду. Основне сказав, все інше похідне.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.02.2020, 10:15
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 3 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть