Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Плети Ємеля....

2024-01-18 09:48 Вчора, плаваючи на просторах українського Телеграма, наткнувся на вирізку з виступу голови російської держдуми якогось пана ...

Вчора, плаваючи на просторах українського Телеграма, наткнувся на вирізку з виступу голови російської держдуми якогось пана володіна, який під бурхливі оплекски заявив, що росія вторгнувшись в Україну спасла світ від третьої світової.

Боже, подумав, до якого ступеню тупості потрібно опуститсь, щоб таке нести, а таку особу вибрати керівником парламенту наших небратів.

Та потім подумалось, що рівень тупості того ж самого володіна повинен бути не нижче, чем рівень такого ж показника президента Тартарії, яка чомусь нині називається росією.

Згадайте, як декілька днів тому, колишній підліток з леніградськї підвортні, чубчик якого на фото так нагадує зачіску німецького фюрера, а нині він же президент всєї русі, з насолодою розказує своїм підданим, що російська орда нині воює за окремі туалети в українських школах для для хлопців і дівчат, бо в Україні в цих школах є лише загальні туалети для різних гендерних осіб.

Одним словом, плети ємеля, «піпл» все схаває. І він, цей «піпл», якого тяжко навіть назвати «people», зате який чомусь йменується народом, хаває, хаває і хаває, запиваючи почуте сивухою.

Вірно писав більше двохсот років тому (в 1811році) посланник Сардінського королівства в росії, що кожний народ має той уряд, який заслуговує. До речі, це стосується не тільки московитів.

До чого це я? Я про плетення язиком.

Так, розумію, що нині в Україні футбольне міжсезоння і сама цікава новина – це трансфери. Але ж, люди, давайте думати, що пишемо. То Брагару в Динамо чи то з зими, чи з нового сезону (добре, але для чого він – ось про потрібно писати), то Гармаш чи то залишив Осієк, чи то залишається, аж ось офіційно залишив.
А ось і свіжа новина, що Динамо цікавится якимось болгарином Християном Петровим

А скільки новин про Русола: то він в Поліссі, то в Карпатах, а замість нього в першому Дніпрі тепер буде Срна.

Не менш особливо важливих новин про Судакова, яким цікавиться то Ювентус, куди йому не бажано, як стверджується еспертами з Кирикизелово переходити, то Наполі, якому він вже не потрібен.

Боже мій, а скільки ж заяв про причини свого відходу з Динамо зробив Луческу – пальців обох рук не досить. І жодної, жодного більш – менш прийнятного пояснення від хитрого румуна, чому Динамо в останні два – три роки впало в анабіоз, ми від нього не почули. І не почуємо від Луческу

А скільки ж можна вже смакувати тему алкоголізму Мілевсього, який зусиллями кента Алієва чудом вилікувався. Не хотілось би, щоб це було ненадовго. Ой, як не хотілось. Тим часом, Артем стверджує, що внутрішня безпека нацполіції проводить в нього обшуки. Для чого внутрішній безпеці поліції Артем Мілевський, який не є співробітником цього органу, не зрозуміло…
Зате цікаво, є про що плести язиком і викладати в інстаграм.

А скільки новин про Зінченко, про можливе відкликання з оренди Тірні, про намагання підписати на цю позицію алжирця з Вулверхемптону і при цьому копіювати заяви різних так званих експертів, що всі провали Арсеналу спричинив наш співвітчизник. І т. д.

Коли ж немає, футбольних новин, викладаються або фото подруг футболістів, або їх судові спори про бійки і розділ майна. А фотки з вечірок, що взяті з Інстаграму, викладаються на кожному чисто футбольному сайті. Цікаво ж, піпл схаває.

Так, можливо це комусь і цікаво. Можливо комусь і цікавий порно- хаб. Можливо, бо всі ми різні.

Але я чомусь хочу читати про перспективи розвитку моєї команди, я хочу почути нарешті правду, чому два роки не звільняли Луческу, хоч всі, абсолютно всі, крім, мабуть, братів, розуміли, що Динамо стагнує до рівня Колосу з Вересом. Чому це відбулось? Чому Монте Карло виявилось важливішим від нашої улюбленої команди?

Я хочу нарешті зрозуміти, чому були вигнані з Академії Динамо запрошені ще Ребровим іспанські фахівці, в результаті чого орденоносець, точніше "призоносець" пан Іщенко, як Урфін Джус, виховав плеяду дерев’яних солдатів, а не гравців для Динамо.

Є багато таких "чому". Та ми знов і знову читаємо яким геніальним був Лобановського, якого геніальним зробили гравці Динамо покоління 70-их і яким Мессі з КРО і де Брюйне в «подмётки» не годиться.
А ВАР - то всесвітня змова далекого від футболу люду.
І такого удару, як в Сабо немає в жодного футболіста не тільки Динамо, а і всієї Європи. Та що там Європи - Всесвіту.

Аналітики хочеться, а читаємо «клубничку».

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2024, 09:48
Skyf
Статус:
Эксперт (9895 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс 0 : 0   6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть