Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Контраверсійне питання

2017-08-26 22:12 Доброго вечора! Тема навіяна нещодавним трагічним ДТП за участі кортежу президента львівських Карпат та певними суспільно-політичними ...

Доброго вечора!

Тема навіяна нещодавним трагічним ДТП за участі кортежу президента львівських Карпат та певними суспільно-політичними настроями, які простежуються на ресурсі.

Отож, ситуація наступна: припустимо, що Ви, шановний читач, проживаєте в країні, яка отримала незалежність не більше 20-30 років тому шляхом розпаду великої федерації.

Перші роки свого існування країна потерпала від дерибану отриманого в спадок майна: приватизація, розборки, фінансові схеми і т.д. На хвилі таких процесів сформувалося 2 класи населення: бідняки та олігархи, в фінансовому плані їх розділяє прірва. Бідняки зводять кінці з кінцями, мільйонери ж купують дорогі забавки: шестисоті мерседеси, розкішні особняки, яхти, футбольні клуби.

Пройшло 20-30 років, за цей час країна пережила революції, війни, взлети та падіння, корупцію та економічні кризи, і почала по-трохи оговтуватися: створено орган, який бореться з корупцією та незаконним збагаченням, який кошмарить всіх підряд в синергії з прокураторою та судами, так як в країні поставлена задача в максимально швидкі терміни знищити корупційну пухлину.

Немов по списку, за статтею про незаконне збагачення та фінансові махінації 20-30-річної давності в судовому порядку конфіскується майно та активи в громадянина Іваненка, потім Петренка, Сидоренка, і тут черга доходить до Василенка. Василенко нічим не кращий за попередньо озвучених колег, але є один нюанс: він - власник футбольного клубу "Єдиноріг", за який Ви, шановний читачу, вболіваєте, скільки себе пам'ятаєте. І батько Ваш вболівав, і дід, і т.д. Василенко на всю країну заявляє, що, якщо його арештують, він завтра ж перестає фінансувати клуб і закликає вболівльників вийти на мітинг та добиватися збереження команди, яка є вого роду символом для сотень-тисяч сердець. А часи зараз такі, що всі, хто мають мільйони, думають не про купівлю такого активу, а про те, що завтра антикорупційний орган прийде по їх душу, відповідно, в місці для черги покупців можна хіба перекотиполе побачити.

Питання: Ваше ставлення до такої ситуації?

П.С. Всі місця та герої вигадані, можливі збіги та асоціації абсолютно випадкові (ситуація справді змодельована в розрізі олігархічної складової футболу - нікого конкретного не мав на увазі).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2017, 22:12
26.08.2017, 22:12
280933 2 Vit-grey48, auto-sergj20
Westt
Автор:
(Westt)
Статус:
Наставник (1008 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть