Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Юрій Луценко

2014-05-17 15:12 Антитерористична операція має початися з Верховної Зради. Саме там має бути закритий фонтан антиукраїнської істерії та ...

Антитерористична операція має початися з Верховної Зради. Саме там має бути закритий фонтан антиукраїнської істерії та брехні. Якщо ми хочемо змін на Східному фронті, у ВР має бути прийнятий закон про люстрацію, який передбачить заборону обіймати посади в політиці і бізнесі для керівників 2010-13 рр ПР і КПУ, керівників їхніх фракцій у ВР та облрадах, їхніх членів у Кабміні та обладміністраціях.

Так само у ВР мають бути негайно позбавлені депутатської недоторканності організатори фашистських законів 16 січня, які призвели до смертей на Майдані. Настав час істини для в. о. Генпрокурора: досить тягнути з підписанням подання про зняття недоторканності з Калетника і Олійника. Нам усім слід вимагати від депутатів результативної АТО проти новоявленного фюрера "Новоросії" Царьова. Проти його партайгеноссе Єфремова. і Левченка та інших одіозних фінансових і організаційних натхненників сепаратизму.

Всі партії і громадські рухи Майдану мають єдиним фронтом негайно обезголовити антиукраїнську гідру. Або розпустити недієздатний парламент. Решту зроблять силовики.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.05.2014, 15:12
17.05.2014, 15:12
178330 2 oleg.amg, A1398
ashpa1
Автор:
(ashpa1)
Статус:
Начинающий писатель (112 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть