Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Premier League - суботній вікенд Выбор редакции

2018-09-01 10:42 Вітаю всіх шанувальників футболу з першим осіннім днем! Ура - вихідні, і звичайно, матчі 4-го туру ...

Вітаю всіх шанувальників футболу з першим осіннім днем!

Ура - вихідні, і звичайно, матчі 4-го туру Premier League.

Відразу кажу, обіцяний Бабичем "сыграть агрессивно" договірняк в Харкові мене не цікавить, натомість, пропоную всім два анонси безкомпромісних англійських матчів.

Погляньте на першу десятку в League Table:

Уявіть, чотири клуби йдуть без жодних втрат, Ліверпуль навіть жодного м`яча не пропустив. І сьогодні Червоні їдуть в гості до амбіційного Лестер Сіті.
Початок о 14:30 за київським часом

Тренер Лис Клод Пюель дуже чекає цього матчу, травмований Варді, вже немає Мареза, повернувся до Німеччини Драговіч, але Лестер непогано стартував, навіть у програному Манчестер Юнайтед матчі, вони грали добре. Прогнозую, що Ліверпуль сьогодні врешті пропустить, але все одно святкуватиме перемогу. І допоможуть їм в цьому новачки Алісон Бекер, харизматичний воротар та Набі Кейта. Наставник Ліверпуля не цурається запрошувати футболістів з німецькими коріннями ( Бекер) та з Бундесліги (Кейта) А яка чудова обстановка в клубі. Клопп на тренуванні провів міні-турнір чотирьох. Невдахи змусили йти на кухню та готувати пиріг з морквою для всієї команди. -: )

І, звичайно, трохи пізніше відбудеться матч команди Андрія Ярмоленка Вест Гему.
Початок о 17:30 за київським часом

Молоти замикають турнірну таблицю, жодного очка, в Кубку ліги отримали виїздну перемогу на Вімблдоном, Андрій непогано провів весь матч. Але де його голи? Що мені вдалося побачити - відверто не те, Пелегріні розраховує на Ярмоленка і український футболіст повинен докласти всіх зусиль, щоб зберегти насамперед місце в клубі самому Мануелю! А суперник, який зустрінеться з Вест Гемом, мені дуже сподобався за підсумком переглянутих матчів.

Wolves (Вовки) - переможець Championship, сама португальська команда Premier League. Тренер Нуну Санту, колись грав під керівництвом самого Жозе Моуріньо. воротар Руй Патрісіу (зі Спортінгу) Захисник Рубен Вінагре та півзахисник Жоау Моутіньо (обидва з Монако) Форварди Іван Кавалейру (з Монако) Елдер Кошта (з Бенфіки) та Дієго Жота (з Атлетіко Мадрид) Можна скласти маленьку португальську збірну. В минулому турі, не без суддівської помилки, Вулвергемптон видряпав нічию в Манчестер Сіті. Команда грає швидко, розмашисто і сьогодні я очікую надзвичайно цікавий матч. Звісно, вболіватиму за Вест Гем і Ярмоленка. Але скажу відверто, здобути сьогодні перемогу їм буде вкрай проблематично, хоча б нічия.

Бажаю всім приємного перегляду!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.09.2018, 10:42
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть