Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Грою задоволений, сезоном- ні

2019-05-18 20:12 Сьогодні футбол за участю Динамо був доволі яскравим. По-перше кольори форми команд повністю відповідали цьому , ...

Сьогодні футбол за участю Динамо був доволі яскравим. По-перше кольори форми команд повністю відповідали цьому , а по-друге, гра була ніяк не нудна, бо наприкінці чемпіонату кияни прокинулися від сну і почали бігати. Швиденько так…

Мабуть швидкість стала запорукою переваги синіх над помаранчовими.

І хоча колір форми дочірньої команди з Маріуполя збігається з фарбою смугастих, це ніяк не допомогло гостям хоча би на рівних грати з киянами, а бажання перемогти та майстерність набагато вище були у хазяїв поля. Приємно було дивитись на футбол у виконанні Динамо, бо не так давно вболівальники не дуже раділи не тільки наслідками гри, а й сама гра бажала бути краще. А сьогодні щось трапилося.

Гол, який забив де Пена дуже гарнесенький, бо він став підсумком командних дій у першому таймі та незвичним розіграшем кутового. А якби Фортуна була поблажливіша до киян, то рахунок після цього удару повинен бути більш вагомий, бо Циганков поцілив у поперечку трохи раніше, але забігаючи вперед, ця істота таки віддячила динамівцям ще одного разу, коли тому ж Циганкову нарешті вдалося подвоїти рахунок матчу дуже переконливим обвідним та дальнім ударом. Худжамов стрибнув у відчаї , але його руки зловили тільки повітря.

Нема що поганого казати про підсумковий наслідок матчу. Гру виграли, хоча один необов’язковий гол Федорчуку все ж вдалося відіграти. Мабуть, команда трохи розслабилася. Але ж , чому заміни у Динамо сталися лише наприкінці матчу, а дві останні на 90 хвилині ? Чому так завжди буває, бо вболівальники давно звикли до таких дій, а чому так діється, ніхто не розуміє ? Перемога у кишені, але вона мало що дає киянам, бо ті втрати на протязі сезону довели перевагу чемпіонів до непристойного відриву і цей сезон вже практично завершився. Проте, грою сьогодні вболівальники задоволені, тільки трохи сумно, що знов срібло у Динамо, а реальної боротьби за чемпіонство не було. Що буде далі, мряка та й годі. Але ж будемо бажати у майбутньому Динамо тільки золота та Кубків , а терпіння у вболівальників , як виявив час, дуже багато.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.05.2019, 20:12
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть