Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Спостереження після двох невдалих сезонів

2019-05-20 16:00 Ось і все…Нема навіть теоретичних шансів на чемпіонські медалі, хоча більшість вболівальників давно вже зрозуміла, що ...

Ось і все…Нема навіть теоретичних шансів на чемпіонські медалі, хоча більшість вболівальників давно вже зрозуміла, що срібло для Динамо саме та нагорода, на що максимально здатна команда Хацкевича. Позаду два сезону під його керівництвом командою. Доволі напружених , сумних та повних суцільного розчарування.

Підсумки не дуже приємні. В графі важливих досягнень тільки нулі - чемпіонських перемог –нуль, Кубок країни не мав навіть можливості річного перебування в офісі Клубу Динамо , тобто теж, нуль, тільки один Суперкубок вдалось виграти, та повне фіаско в Європі.

Звичайно, слів та бажань було сказано дуже багато, мабуть в нашій ситуації забагато, бо ніщо не може замінити дії та трофеї, але ж маю тверде переконання, що в клубі Динамо до кінця не зрозуміли, що професійний статус вимагає , по-перше усвідомлення напрямку руху , а потім дійсні кроки в напрямку цілі. Мене особисто дуже обурили слова головного тренера Хацкевича, в єтері клубного Уoutube-каналу, де він озвучив головні приводи не дуже переконливої перемоги над Маріуполем. Думаю, це не тільки матчу з Маріуполем торкається, мабуть в своїй більшості вони повна копія останньої гри. На думку головного тренера головна вада гри теперішнього Динамо, це виконавча майстерність футболістів, дуже великі претензії коуча до реалізації моментів .

Як на мене, тренерський штаб повинен розробляти варіанти тактичних схем в залежності від чергового суперника, а на тренуваннях готувати футболістів до реалізації цих рішень, до автоматизму напрацьовуючи дії кожного динамівця, а також підвищувати особисту майстерність вправами, та заходами, яки дозволяють це робити.

Бо нема недосяжних дій у футболі, в якій сьогодні грає Динамо. Тут не треба бігати, як Болт, робити фінти, як Месі або Роналду, поки рівень нашого чемпіонату доволі низький, тому майстерність найвищого рівня - у далекому майбутньому. Але довести декілька комбінацій до автоматизму, навчитися завдавати багато точних ударів по воротам супротивника, можна, бо на тренуваннях саме таке і повинно робитися. Розумію, що в команді дуже молоді хлопці та їх ще початкова майстерність не дуже висока, але ж для її підвищення треба багато та наполегливо працювати , як то кажуть, до сьомого поту, а головне, під керівництвом тренерів та за їх вказівками. І ще грати постійно, а не епізодами. А якщо, все це робиться а очікуваного ефекту досі нема, то треба або щось змінювати в тренувальному процесі , або міняти футболіста на іншого . Бо саме це і є відповідальність головного тренера та його помічників. А перекладати негаразди на команду , на футболістів , в той же час про свої особисті недоліки мовчати , і нічого не міняти, якось незручно або негідно.

Про яке підвищення майстерності можна говорити, якщо молодь з’являється на полі на мою думку, без чіткого плану, спонтанно , та на дуже малий час, а потім надовго зникає. Ці кляті заміни на останніх хвилинах давно дратують, бо ніхто не каже , навіщо так робиться. Розумію, не всі погодяться з моєю думкою, але ж тоді дайте пояснення, чому той або інший молодий футболіст з’являється на полі тільки коли футболіст основи травмований, або має перевищення карток, а потім кудись надовго зникає, хоча зіграв пристойно. Прикладів тому- багато. Циганков та Миколенко- виключення з правил.

Не маю ніяких особистих претензій до головного тренера Динамо Олександра Миколаєвича , якщо власник клубу вирішить залишити цей тренерський штаб ще на рік, не маю жодних заперечень, але життя навчило мене звертати увагу на всі дрібниці, а їх в Динамо так багато, що очікування чергового сезону не дуже приємне. Ці дрібниці поступово перетворюються у великі проблеми всієї команди та розчарування вболівальників. Бо сьогодні не розумію, яким чином Динамо збирається перегравати (!) суперників , перетерпіти хлопці вже якось навчились та іноді свій шанс на гол реалізують,щоб перемогти, але ж переграти це зовсім інше. Тут потрібна думка спочатку, потім рішення, а на завершення, дії гравців та особисто тренера, якщо щось пішло не так і треба внести зміни. Для мене давно зрозуміло, що підвищувати майстерність повинні не тільки футболісти, тренера це торкається теж. А як на мене, набагато більше . І це дає передумови для вигравання трофеїв, все ж головне у футболі - гра, яка приваблює вболівальників. Буде гра, будуть перемоги, будуть трофеї, задоволення прихильників команди та у всіх гарний настрій. А сьогодні настрій не дуже…Знову золото у смугастих...Кубок теж. Де ж те легендове Динамо, пане Суркіс та Хацкевич? А головне, чому ?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.05.2019, 16:00
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть