Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ось вам і професіонали

2022-09-09 11:41 Нинішнє "Динамо" під керівництвом румуна Луческу , котрого деякі істоти мають нахабство ставити на один щабель ...

Нинішнє "Динамо" під керівництвом румуна Луческу , котрого деякі істоти мають нахабство ставити на один щабель з Лобановським, за останні 5 матчів набрало нуль очок з жахливою різницею м'ячів 3-13. Сумно , не від того, що кияни програли, бо це ж футбол і в ньому все трапляється, а що деякі вболівальники та сучасні експерти перед початком сезону казали , що саме Динамо майбутній чемпіон УПЛ бо команда давно грає у стабільному складі, тренер дуже фаховий, а у суперників багато проблем.

І що ЛЄ це саме той турнір де Динамо може на щось розраховувати. Якщо коротко, багато позитива бачили. А реальність зовсім інша. Сумна! Точніше , це не сум , а журба заполонила мозок, то коли тобі зле , і ти знаєш чому… Але, мабуть щось не те в голові деяких панів, бо навіть після поразок завжди гра сподобається їм, та вони бачать, як кажуть, світло в кінці тунеля. А то світло так і не перетворюється у сонячне та яскраве .

Ті, хто за кермом автівки їздить, знають, що не завжди вона, або двигун, відразу ламається, бо найчастіше спочатку дивні звуки чути деякий час , а тільки потім після попередження повна зупинка… І треба гроші викладати, бо безкоштовного ремонту немає. Та я дивуюсь, невже ніхто не побачив та й не почув, що мотор Динамо зіпсований не вчора, тому , що бажаної потужності він не забезпечує не тільки сьогодні , а вже багато років та й голосно слав сигнали у всесвіт ,що щось не гарно в ньому, але їх мало хто чув, та заміть гальм натискали на педаль газу , та ще більше руйнували двигун і не тільки його…

Невже не зрозуміло, що останні результати - це наслідки ігнорування в Динамо саме сигналів , яки багато років чули всі, хто має слух, але керівництво клубу годувало обіцянками та майбутніми трофеями. Та ось ми побачили ці здобутки та що варті ці обіцянки. Хоча ми бачили частіше задоволену пику Суркіса молодшого та його спокійну поведінку на трибуні з цигаркою. А потім чули дуже розумні слова, та знову обіцянки . Та ще калейдоскоп з динамівськими серцями. Невже думаєте що це не були помилки , але ніхто не хотів чути у клубі про це. У кожної команды має бути свій тренер, як такими були Маслов, Лобановський, Базилєвич. Так, їх потрібно шукати та ще грошеняток не шкодувати. Не потрібно кого завгодно тренером призначати, навіть якщо він щось та колись зробив гарне, але його бачення футболу не підходить до Динамо. А що ми бачили? Все навпаки... А теперь Динамо як пес без хазяїна, бо годують погано, не вчать нічому , та у всіх невдачах команди бачать тільки каверзи ворогів та заклятих друзів.

Всі ми знаємо академіка Івана Павлова, але тільки у зв’язку з його експериментами з собаками . Насправді академік вивчав мозок людини та його висновки і сьогодні шокують. Його ствердження, що істина , реальна дійсність для більшості не указ не дуже сприймається , а насправді , головне те, у що люди вірять, що самі вигадали, що в їх мізках. Ось чому частина й досі живе у фантазіях та мріях. Навіщо бачити не дуже гарну реальність, якщо мозок таки малюнки змалював, що більше нічого не треба ? Здається що все це я вигадую, але ж після кожного матчу за участю Динамо, особливо з поганим результатом , багато хто бачить щось гарне, перспективне та про це й висловлюється на сайті. Навіть, якщо Динамо зіграло поганесенько, але за допомогою Фортуни перемогло, більше радощів , ніж спокійних роздумів та аналізу. Невже це така допомога команді?

А мені завжди ставлять питання, чому я не бачу позитива, а увагу на недоліки звертаю. Так для мене позитив у самій грі, результатах та трофеях , а нічого з цього списку я не бачу вже років з двадцять. Як може сподобатись гра, де кияни мов зачаровані катають м’яча між захисниками та воротарем , а починати атаку не поспішають, та що це за атака, якщо ледь доповзли до карного майданчика суперників , як тут м’яч повертають на свою половину? Мабуть дуже бояться втрати, а що потім буває, ми бачили не один раз. Що, все це я нафантазував ? Не можу зрозуміти, як можна після контакту з суперником падати мов вбитий , а потім ще деякий час не підніматись, хоча потім спокійнесенько грають далі? Футбол гра контактна, якщо це не подобається , є шахи, є покер,є теніс навіть, там ніхто не чіпає , але там потрібно думати та мати майстерність особову , а в футболі, як бачу не обов’язково та ще гравців багато. Про швидкість зовсім мовчу, бо в Динамо Луческу вона не потрібна від слова зовсім. Зараз головне м"яч контролювати.

Як я бачу, всі питання від вболівльників до результату та самій гри , найчастіше у напрямку до футболістів , тренера не чіпають від слова зовсім. А як на мене, корінь проблем саме у цього товариша . Так, він не бігає на полі, не робить пасів та не забиває голів, але ж не згоден, що ця тактика тримання м’яча гравцями самостійно опанована. Ага, вони так вирішила й на тренуваннях удосконалюють її …?? Ні та ще раз ні, це все тренерські думки бо це все має назву тактичні побудування і вони для того щоб перемагати будь якого суперника. Навіть, якщо майстерність гравців не дуже висока, малюнок гри ми все одно побачимо навіть якщо майстерніть не дозволяє повністю використати тактику тренера, але те що ми бачимо вже багато років за участю Динамо футболом важно назвати, тім складніше грою… В котрий раз нагадую, що коли Лобановський від Сабо Динамо прийняв, команда грала так собі, а через півроку ми побачили щось дивне, та не тільки ми, вся Європа була в захваті від гри команди. А гравці були тіж самі що й у Сабо, Ось вам і роль тренера у футболі.

Що буде далі з Динамо , я не знаю, зовсім не розумію поведінку Суркіса молодшого, не розумію багато чого в клубі, але те що бачу, не дає мені навіть сподівань на гарне майбутнє команди. Треба щось робити та дуже швидко, бо через час від Динамо залишиться лише назва та емблема… Одна у мене втіха- я все ж бачив те саме Динамо, яким всі захоплювались. Сумно, що це було в далекому минулому...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2022, 11:41
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть