Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чорний сум

2022-10-13 23:07 Позавчора наші закляті друзі зіграли з Реалом 1-1 , але головне не сам рахунок, а те, ...

Позавчора наші закляті друзі зіграли з Реалом 1-1 , але головне не сам рахунок, а те, що ми побачили гру. Непогану, впевнену, доволі яскраву як на нову команду. Як не позаздріти заклятим друзям після цього? А бачили кількість глядачів на матчі Шахтаря два дні тому та Динамо сьогодні?

Різниця величезна бо вболівальника не обдурити, він розумії все. Перед грою сьогодні деякі київські гравці зухвало розповіли, що незважаючи на негативні результати команда Динамо гарно виглядає. Можливо саме з середини поля можна таке побачити, але після того, що нам показали на екрані телевізора, можливо тільки у стані сильного сп’яніння побачити щось приблизно гарне... Сьогодні все теж саме. Знову програш, знову абсолютно інфантильна гра.

Мій давній товариш завжди казав: Не буває негарних жінок, буває мало горілки! Дивлячись гру Динамо останнього періоду, розумію, що я стільки горілки не в змозі випити, щоб після побаченого бути задоволеним грою. Про результат вже не кажу.

Чому так грає Динамо, не знаю, що зробив з нею загадковий тренер пан Луческу теж на його сумлінні. Це велика тайна клубу з назвою Динамо. Нам щось розповідають кожного разу, але ці слова нічого спільного з реальністю не мають. Суцільна брехня, правди навіть на грівню не нашкрябати. Але ж вболівальникам команди з літерою Д від цього ніяк не легше. Ось брехати в клубі давно навчилися, бо якщо головний тренер, володар клубу , він же президент його , не здатні щось пояснити про стан команди, що трапилось, то це повне шахрайство…

Але просте питання – що з командою, що справді трапилось, давно назріло, хоча не думаю, що від нових слів та обіцянок деяких панів солодко в роті буде, потрібні дії, яки повернуть Динамо до нормального стану.

А саме їх немає, бо як на мене, команда впала так низько, що треба робити кардинальні зміни не тільки серед гравців та тренерів, потрібно від баласту клуб визволяти, бо інакше треба вивіску міняти з футбольного клубу на шахрайський.

Дуже сумно сьогодні. Соромно та боляче. В той час коли треба піднімати настрій на фронті, команда все робить навпаки, футболісти після гри посміхаються, Луческу в обіймах свого французького колезі, а потрібно всім їм згоріти з сорому як сірникам. Мабуть це потрібно давно…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.10.2022, 23:07
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть