Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

П"ятниця 13...але не дуже сумно

2023-11-03 20:05 А цей день не такий і поганий. Цей програш киян став останнєю краплею у історії Динамо ...

А цей день не такий і поганий. Цей програш киян став останнєю краплею у історії Динамо з Луческу. Вона закінчилась! Те що Динамо в черговий раз програло , я не здивований, бо команда грає у футбол минулого століття , бо дідусь саме так його бачить. Нарешті розумію , що пан , він же містер, Луческу більше не буде дратувати нас , а знайде собі когось іншого, якщо забажає.

Неприємно, що довелось так довго чекати . Дуже сподівався, що на матч з гірниками хлопці з Динамо налаштуються і спробують дати бій... овва , цього не сталось. Розумію, що померанчова- чорна форма наших заклятих друзів у більшості вболівальникив Динамо, викликає велике роздратування і лють, але невже не побачили що вони перемогли не випадково, бо кияни не були готові до чемпіонату від слова зовсім.

Ті перемоги перед початком сезону з великими рахунками , зіграли ведмежу послугу, бо декому здалось, що тепер всіх однією лівою переможемо. А перед початком чемпіонату не було інших думок, крім той , що саме Динамо стане переможцем. Ще не закінчилось перше коло, а вболівальникам дуже сумно, бо очок мало, гри немає, світла медалей золотого кольору в кінці тунелю не бачимо... Тому все закономірно , Динамо залишається, а Луческу прощавай. Сумно, що Суркіс так довго чекав, сподіваючись на щось, ще сумніше, від того що Луческу до Динамо запросили три роки потому, після Шахтаря. Бо цей містер ніяк не динамівський тренер, він сповідує гру не притаманну киянам, ніколи свої помилки не визнає і завжди у нього в поразці Динамо винні судді, погані суперники, вітер дощ тощо... Чекаємо що Суркіс після такої помилки зробить правильні висновки, проте що у нього в голові не знаю... але ми все побачимо своїми очима...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.11.2023, 20:05
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс 1 : 0   6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть