Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сайту Динамо Київ від Шуріка. Нинішньому.

2022-05-06 22:09 Можливо один з заключних блогів або дописів на сайті. Ніхто нічого не втратить від цього. Та ...

Можливо один з заключних блогів або дописів на сайті. Ніхто нічого не втратить від цього. Та й добре.

  Хочу висловити  свою думку по матеріалам сайту та коментарям (блогам) спільноти. Один з улюблених моїх спортивних інфо-ресурсів сильно нахилився в сторону політики, захисту президента ФК Динамо Київ, обговорення чиновників  та медійних футбольних та  близько футбольних  персон.
Не думаю, що Суркіси тут (на сайті) потребують захисту. Тим більше, що статті про їх непевні дії тут не публікувалася (хоча йде активне обговорення того всього). Щоб було зрозуміло про що я – для прикладу свіжий блог про статтю журналістки УП Мусаєвої (про неї напевно вкурсі лиш ті хто цікавляться матеріалами Української правди). І тому подібне.
  • _ Далі більше. Є цілий ряд дописувачів, які миттєво включаються, коли розмова заходить за Суркісів або їх заклятих "друзів". Це все було завжди, але зараз воно просто ріже очі. Йде війна, а ДРУГОРЯДНІ речі на кштал огидного (не сперечаюсь) керівництва УАФ, висловів Сабо з Маркевичем, розподілу місць в турнірній таблиці залюбки тут обсмоктуються. І легким вітерцем по сайту плине ватник Франков з своїми експертними думками, час від часу з'являються фото автоматчика Алієва, через раз цитують не зовсім в тему воєнного стану невеличкі політичні (чи анти політичні) "ессе" Луческу... Ой, Леоненка забув… Ай …і котів його. За браком інформації футбольної навіть Денисова витягнули, цитують…_

  • Є також видання блогерних корифеїв, послідовні і не дуже. Свербить пальчик ткнуть в декількох, які зобидили користувача Chibis, але я не маю на меті персоналізації). Тим більше що їх підтримка вкотре спровокує і зацькує не вгодного. Звичайно, не приємно хрінь про себе читати). Отже все норм з нашими передовими блогерами та коментаторами. З політикою сайту теж би хотілось норм, адже був час, видавались суто футбольні речі та цікаві футбольні закуліси. А зараз за браком цих речей … див. уверх по тексту. І прикро, що час від часу заходячи на сторінку, не спостерігаю змін. Які були б доречними в цей період. І головна з них – контент українською мовою і модерація статтей. Якраз відсутність цих двох речей не подобається зараз саме більше. Не буду тут про роль української мови – тема широка та для мене безкомпромісна. І виглядати це буде наче я весь в білому, на коні породистому, перший меч Азероту… Хоча на справді бути «лучезарним» заважає об’єктивність – відвідувач не постійний, в топ оглядачів не вхожу, копійкою сайту не допоміг, шукаю якусь химерну патріотичність, яка тут може і недоречна, на спортивному-то ресурсі. Навіть з абзацами та правописом по цьому тексту проблеми.

    Бачу, що затягую.. В мене все. Що хотів блогом сказати? Діло не хитре. От маю таку хитку надію, що прочитають дописувачі мій текст, та й подумають собі (що все написане однак йде в нікуди) ... "- А десь таки він і правий… Ніхто нічого не втратить від наявності (відсутності) такого відвідувача".

    • І два смайлика. Для сили тексту :) :)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.05.2022, 22:09
06.05.2022, 22:09
388878 1 sieben
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть