Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Моя олімпійська смартопедія. Бадмінтон

2022-07-28 23:10 Взагалі я бадмінтон довгий час спортивною дисципліною й не вважав. Для мене це було розвагою, неодмінним ...
  Взагалі  я бадмінтон  довгий час спортивною дисципліною й не вважав. Для мене це було розвагою, неодмінним атрибутом відпочинку на природі чи пляжі. Ми з молодшою сестрою навіть примудрялися грати на балконі нашої квартири у дев'ятиповерховому будинку на Лук'янівці. Увесь фокус полягав в тому, щоб волан не впав вниз на голови сусідів чи перехожих.
І нам це вдавалося! Лише одного разу підступний вітер відправив наш волан у вільне падіння, та на наше щастя, людей під балконом не було, а постраждав, та й не дуже, сусідський собака. Прогавкавши своєю мовою щось на зразок 'Чорт твою маму", він миттю зірвався з місця, не забувши забрати у зубах речовий доказ нашого замаху на його дорогоцінне собаче здоров'я .

Асами бадмінтону ми з сестрою так і не стали, бо для цього треба народитися в Китаї чи Індонезії. А якщо хтось із вас все ж прагне кинути виклик азіатським віртуозам, даю кілька порад:

  1. При подачі не цільтесь у найбільш вразливі частини тіла вашого супротивника. Пам'ятайте, що він може відплатити вам тим же.

  2. Сітка в ракетці зроблена з коров'ячих чи овечих жил. Тому, якщо ви вегетаріанець, цей вид спорту не для вас.

  3. Якщо ви граєте у міксті, слідкуйте за своїм лексиконом. Зв’язки між словами можуть негативно вплинути на моральний стан і концентрацію партнера/партнерши.

  4. Якщо ви не задоволені суддею, не жбурляйте в нього ракеткою. Це не теніс, тут платять набагато менше, тому й вимоги суворіші. Якщо арбітр з Росії, краще заспівайте йому народну пісню про їхнього президента.

    Коли ж бачите, що олімпійські висоти в бадмінтоні не для вас, беріть ракетки й волан до парку, знайдть затишну галявину, і насолоджуйтесь!

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2022, 23:10
28.07.2022, 23:10
396140 1 Internat
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2153 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть