Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Джанні та людожери

2022-12-04 20:48 Президент ФІФА Джанні Інфантіно заявив, що Північна Корея може прийняти чемпіонат світу (з новин). Так Венесуела ...

Президент ФІФА Джанні Інфантіно заявив, що Північна Корея може прийняти чемпіонат світу (з новин).

  • Так Венесуела чи Північна Корея?

Запитання президента ФІФА застигло у повітрі. Хтось із членів виконкому чухав потилицю, другі відводили погляд, треті щось гуглили в своїх мобильниках. Нарешті один із адептів Google,японець, підвівся з місця.

  • У Північній Кореї їдять собак, й ми не можемо віддавати Мундіаль країні, де квітне подібний геноцид.

  • Хвилиночку-хвилиночку, - перебив колегу представник Еквадору.- Ви не в курсі, що у Венесуелі коїться! У них в джунглях на півдні, біля кордону з Колумбією, живуть два ворогуючі племені - чарута і турача. Коли чарутанці захоплюють турачанське селище, вони уводять із собою усіх місцевих жінок: чи то для шлюбу, чи то для розваг, а може і для обох цілей. А вже якщо турачанці роблять рейд на ворожу територію, то з'їдають усіх полонених чарутанськіх чоловіків. Це і є справжній геноцид з канібалізмом навпіл.

Джанні Інфантіно сплеснув у долоні.

  • Ось що нам потрібно! Чому б не організувати товариській футбольний матч між командами цих племен? "Миротворці з ФІФА" - як вам такі заголовки на перших шпальтах газет? Все, завтра ж вирушаю до Венесуели.

...У Каракасі місцеві футбольні чиновники виділили для президента перекладача, точніше, перекладачку: тендітну жінку років тридцяти п'яти. У неї було довге чорне волосся, смугляве обличчя і трохи розкосі очі. Вона нагадувала Джанні індіанок із американських вестернів, якими президент ФІФА захоплювався в юності. Мабуть тому, в літаку, що прямував на південь країни, він усіляко намагався привернути увагу супутниці: то ніби випадково доторкнувшись її розкішного волосся, то знову ж випадково пестячи її тонку ніжку великим пальцем своєї ноги.

Перекладачка на ці дитячі витівки майже не реагувала, тільки пошепки вичавлювала з себе чомусь тільки іспанською: "Tranquilo" чи "No moleste". Сеньйор Інфантіно не дружив із мовою Сервантеса і Мессі, але зрозумів значення цих слів: "Заспокойся" і "Не займай".

Та у головному селищі племені чарута настрій Джанні поліпшився, коли він побачив чимало красунь, які приязно посміхалися заморському гостю. А вождь привів на урочистий обід одразу вісім чи то дружин, чи то коханок, а може, й тих та інших. У всякому разі у миротворця з ФІФА при вигляді чарутанських (чи колишніх турачанських) одалісок очі наповнилися сльозами, а рот слиною. А ще треба було розрізати і жувати стейк з якогось місцевого звіра, й час від часу кивати головою, слухаючи впів-вуха переклад вождівського спічу. Думав Джанні про інше:"Невже ніхто не підкаже цьому дикуну зробити царський подарунок президентові ФІФА, й поділитися однією з своїх принцес? Ну, не назавжди, бо вдома своя королева чекає, а кілька днів я б залюбки тут провів. Повітря чисте, їжа органічна, і дівчата, схоже, теж органічні. Що ще треба людині для активного відпочинку подалі від цивілізації”?

Перекладачку ж турбували інші думки, особливо насторожували погляди вождя, які він час від часу кидав у її бік. І врешті нахилившись до вуха Джанні, вона прошепотіла:

  • Ми все вирішили, вони не проти футбольного матчу, так що час їхати до турачів.

Джанні волів залишитися, але бізнес для нього був завжди на першому місці. Тому після обіду у чарутанців він вже вечеряв у тубільців з протилежного табору. Щоправда, через перекладачку завчасно попередив нових господарів, що він - вегетаріанець, і щоб нічого, навіть схожого на м'ясо, у меню не було. Тому довелося з ввічливою посмішкою ласувати зеленими несолодкими бананами і гірким листям. Заспокоювало хіба те, що й тамтешній вождь зустрів ідею товариського матчу з щирим ентузіазмом. Він довго й екзальтовано щось говорив, а наприкінці зігнувся в поклоні й шанобливо вказав рукою на гостя з європейського континенту.

  • Що він каже? - сеньйору Інфантіно жест головного турачанця чомусь не сподобався.

  • Вони дуже люблять грати у футбол, а замість м'ячів використовують черепи мавп,- перекладачка вперше за час їхнього знайомства посміхнулася.- Якщо ж мавп нема поблизу, то й череп людини підійде. Вождь думає, що якраз ваша голова й відповідає усім турачанським футбольним стандартам.

-Tranquilo! No moleste! - заволав Джанні Інфантіно, витираючи піт із чола. Він схопив із столу мобильник і тремтячими руками набрав номер свого першого віце-президента. -Північна Корея, тільки Північна Корея! Інших варіантів нема й бути не може!

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.12.2022, 20:48
04.12.2022, 20:48
428493 1 Internat
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2084 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть