Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще раз - хто забиватиме в Динамо?

2017-08-09 13:00 Можливо, дещо перебільшена увага до цього питання... Але після "бернської трагедії" виникли деякі, як люблять говорити ...

Можливо, дещо перебільшена увага до цього питання... Але після "бернської трагедії" виникли деякі, як люблять говорити політики, "колізії". Матч висвітлив проблеми, які є в усіх ланках Динамо. Але особливу мою увагу знову привернула ланка нападу. Взагалі, цікава складається ситуація. Формально в ДК 4 нападники - для команди, яка грає практично всі матчі формально з одним нападником, їх, здається, аж забагато.

Чи насправді це так, і в даній ланці не можуть виникнути проблеми? Попробуємо проаналізувати. З чотирьох наявних у заявці ДК нападників (не рахуючи Ярмоленка, який зазвичай виконує дещо іншу роль) основний, на якого робить ставку ТШ - Мбокані. Однак, його гра дуже залежить від настрою і мотивації. Доки була надія на участь в ЛЧ, ця мотивація була і він демонстрував гру належного рівня. Чи залишиться вона при теперішніх обставинах, після вильоту з цьогорічної ЛЧ? Важко сказати. Окрім того, як показав матч в Берні, його легко вивести з гри, декілька разів жорстко, на грані фолу (або навіть переступивши цю грань) проти нього зігравши. Питання - чи і надалі він буде мати бажання грати в ЧУ? Чи не почне знову "лікуватися", як уже було раніше? Не хотілося б... Кравець - не знаю, які надії покладають на нього в ТШ. У всіх матчах, включаючи і матчі на зборах, він не зумів нічого показати. Просто бігав по полю без особливої користі для команди - практично, не створив жодної гольової ситуації. Нападник, який не може забивати - чи можна на нього ставити? "Темна конячка"? А його найчастіше випускає ГТ на заміну... Які перспективи? Тяжко сказати, але гравець, в "зоряному активі" якого два голи, забиті Валенсії на зорі кар'єри, а далі - практична майже постійна (здається, лише з частковим винятком в одному сезоні) "гольова засуха" в Динамо, і який не зумів нічого показати в командах, у яких він бував у оренді - не надає якоїсь впевненості у тому, що його нарешті "прорве"... Про Мораєса нині взагалі нічого не можна сказати - ні про стан, ні про мотивацію. Не бачили його на полі, а коли він вийшов за дубль - нічого не показав і був замінений. Відомо (з його слів), що він бажав допомогти Динамо в іграх в ЛЧ - напевне, з надією там себе проявити і отримати шанс піти в інший клуб. Тепер матчів в ЛЧ не буде. Який стимул тепер для нього може бути? Крім того, невідомий його фізичний стан. Отже, "ставити" на нього - також проблематично. Залишається Бєсєдін, нападник збірної, який для ХАНа виявився "сирим". Нападник, який забив найбільше м'ячів серед гравців ДК в другій частині минулого ЧУ, в т. ч. і кротам. Який в першому матчі цього сезону, вийшовши на заміну, забив важливий гол фінам. Але нині не має довіри від ГТ ДК, що виглядає досить дивним, хоч і непогано проявив себе на зборах. (Щоправда, ГТ має своє бачення і, доки він ГТ, має право робити так, як вважає доцільним. Адже за результат відповідає саме він.) Але є нюанс - Бєсєдін - молодий нападник, і недовіра тренера може зіграти негативну роль в його "мужнінні" - адже змужніти можна, лише беручи участь у серйозних матчах - на "лавці" якось це не виходить... Отже, при формальному "переборі" нападників у Динамо досить несподівано може виникнути певний "дефіцит" в лінії нападу. Якщо врахувати, що Хльобаса ГТ відправив у Мінськ в оренду, "розсунув" по орендах інших молодих гравців - яким чином ця проблема може бути вирішена?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.08.2017, 13:00
09.08.2017, 13:00
279396 0
gvaavg
Статус:
Эксперт (19685 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 1 : 0   3 мая 22:00
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть