Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

нацизм або "сон у літню ніч"

2015-08-24 12:06 Складається таке враження.що у деякі ярі прихильники "колорадо-полосатоі" команди повністю втратили здоровий глузд! ну як інакше ...

Складається таке враження.що у деякі ярі прихильники "колорадо-полосатоі" команди повністю втратили здоровий глузд! ну як інакше можна сприйняти вчорашню заяву "самого об"єктивного" ведучого програми з дуже пафосною назвою? з спритністю.що притаманна майстрам іллюзій Кіо або Коперфілда. з під стола дістається два обгорілих файєри зі словами.

що це мов.передано співробітниками клубу Гірняк - Спорт.з драматичним виразом на обличчі .ведучий демонструє .не обгорілу сторону файєру і о чудо - там зображено СВАСТИКУ! з виразом глибокоі гидливості набріолінений і напудрений ведучий сповіщає.що цей атрибут залишили фани столичного клубу! Далі починається спіч.суть якого зводиться до звинувачень Динамо у нацизмі...... Знаючи.що крім ось таких нападок. від програми з натяком на аналітичну.іншого і не чекаєш-можна було просто усміхнутися і покрутити пальцев біля скроні-мов .що з юродивих взяти.але .на мій погляд .проблема тут набагато глибша. Фактично Динамо .прямо чи не прямо.але обвинили у НАЦИЗМІ - а це на хвилиночку кримінал! Звертаюся.до юристів Динамівського клубу - а чи не заслуговує таке звинувачення судового позову.з вимогою вибачень та відшкодування моральних? адже бездоказове пред"явлення фаєрів є не що інше як НАКЛЕП ! Так і хочеться сказати вельми не шанованим Денисову та компані- не зважаючи на постійні наклепи і бажання принизити все Динамівське.нічого у вас не вийде! ДК був.є і буде флагманом украінського футболу і ВЕЛИКИМ КЛУБОМ! а ваша злоба і безсилля тільки від того.що ДИНАМО знову на вершині.що закінчилась .по крайній мірі я вірю.ера .коли футбол.як гру для мільйонів перетворили у забавку для рижого хана!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.08.2015, 12:06
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть