Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Finita la comedia?

2015-10-13 11:56 Після вчорашнього матчу Украіна-Іспанія,чомусь,постійно наспівувався хіт Братів Гадюкіних про Карпати.... Так-так,ми знову програли у футбол. Здавольсь ...

Після вчорашнього матчу Украіна-Іспанія,чомусь,постійно наспівувався хіт Братів Гадюкіних про Карпати.... Так-так,ми знову програли у футбол. Здавольсь би-ми програли діючому Чемпіону Європи,але є одне але - програли ТРЕТЬОМУ складу Іспаніі! Дивлячись на те,як дублери дублерів крутили голови нашим захисникам,я з жахом думав,а що б ними робили Іньєста,Сілва,Мората та інші.

Нв мій погляд,товарищ Фоменко (в купі з Онищенком та Заваровим) так і не зрозуміли з ким саме вони грають. Важкі та неповоротливі Федецький,Кучер,Шевчук,Ротань,Степаненко проти технічних та легких іспанців. Вся Украіна побачила вчора чому Маркевич шукає заміну Федецькому,чому Кучер та Шевчук вже не є основними у Шахтарі.

Про півзахист я взагалі мовчу - таке враження,що його просто не було.Чому Рибалка вийшов тільки у середині другого тайму- питання знову до Фоменка.

Так, ми створили кілька небезпечних млментів біля воріт ТРЕТЬОІ Іспаніі,відмінно зіграв Де Хеа,але ж біля наших воріт гольових моментів було не менше і Пятов був не гіршим за іспанця.

Наші моменти ,в основному,виникали завдяки Коноплянці та Ярмоленку. А от ,що робили півзахисники,які повинні були підтримувати крайків,вриваючись у центральні зони?

Заміна Гармаша напрошувалась вже в середині першого тайму після трьох обрізок перед власним штрафним майданчиком. Але ж по правді, він хотів зіграти через пас і вийти у атаку, але Степаненко і Ротань просто стояли і не відкривались під пас... І тільки з виходом на поле Рибалки появилась хоч якась думка в центрі поля.

Як на мене,Фоменку аукнулись товариські матчі.Саме товариські! З ослячою впертістю у цих матчах награвався Тимощук, а зараз всым розповыдає,що він не може ризикувати бо не знає можливостей інших!

Заміни у Фоменка,це окрема пісня! Пам"ятаєте заміну на 93-й хвилині у Словаччині? А вчорашні заміни на 87-й хвилині,у грі де на кону стоіть Євро? Це що,тактика така,чи ,можливо,константація власноі неспроможності міняти хід гри? Як на мене,пора Фоменку вже піти у відставку...

Прикро,гірко,гидко.....На Чемпіонат ідуть "монстри" футбольноі Європи Албанія,Ісландія,Словаччина,Угорщина, ами знову у "голодних іграх" на виживання. Привид плей-оф таки став реальністю. Як ми грали у цих іграх нагадувати не буду,але цей плей-оф буде самим складним. Погляньте на можливих суперників.Всі як на підбір- Швеція,Данія,Ірландія. Ці точно не полізуть з шашками на наші ворота,чекатимуть помилок і будуть контратакувати. А ми знову гратимемо в три опорних півзахисники захисного плану. Проходили вже це,згадайте Словаччину!

P.S. Дуже хочу побачити збірну Украіни у Франціі. Але от чи хоче сама збірна себе там побачити?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.10.2015, 11:56
13.10.2015, 11:56
218563 3 kram46, max89, bva1971-71
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Байер 3 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Кальяри Фиорентина - : - 23 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть