Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про формат.

2015-11-21 17:19 Хочу сьогодні трохи відійти від теми збірної та майбутніх матчів Ліги Чемпіонів які останнім часом, що ...

Хочу сьогодні трохи відійти від теми збірної та майбутніх матчів Ліги Чемпіонів які останнім часом, що і не дивно, заполонили весь футбольний медіа-простір, та зупинитись на фундаментальному - на нашому чемпіонаті. Одразу ж зазначу, що завжди рахував і рахую, що саме внутрішня першість являється базою та похідною як для наших клубів у Європі, так і для головної команди країни.

Це звичайно не аксіома, в Європі є маса протилежних прикладів, однак для України де переважна більшість гравців виступає в місцевих командах, таке твердження на мою думку є справедливим. Отже, якщо наш чемпіонат і далі буде регресувати, то в скорім часі це відіб'ється на наших котировках в Європі та світі. На жаль враховуючи ситуацію в державі, розраховувати на те , що у футбол будуть вкладати більше грошей не доводиться. На сьогоднішній день лише декілька клубів можуть більш-менш безбідно існувати( а можливо лише два), у інших або межа банкруцтва або режим жорсткої економії. В таких умовах число конкурентно-здатних команд постійно скорочується, а від того рівень ЧУ постійно падає і дуже важко передбачити коли ця ситуація хоча б стабілізується. Наше футбольне господарство вимагає(вибачте за затерту фразу) антикризових заходів, і причому негайних. І першо чергово я вважаю необхідно змінити формат першості, але тимчасово, як кажуть до кращих часів. Спочатку скоротити кількість команд до 12 чи 10-ти команд, а вже потім узгодити сам формат. Якщо 10 команд то грати в чотири кола(36 матчів), якщо до 12-ти то зіграти спочатку 22 матчі, згодом поділити за результатами на сильнішу і слабшу групу по шість колективів(ще 10 матчів, разом 32).При чому враховувати так звані "золоті очки", тобто бали набрані у матчах між собою. Це на мою думку збільшить інтерес до чемпіонату, оскільки збільшиться кількість "знакових матчів" і в свою чергу підніме рівень чемпіонату. Але ніяких плей-офф,як пропонує Луческу! Не треба першість перетворювати не розіграш кубку. Звичайно розумію, що не все так просто і однозначно, не претендую на істину, більш того навпаки хотів би почути думку інших любителів футболу по цій темі. Однак проблема існує, і я переконаний, що нашим футбольним можновладцям пора визначатись, або все залишити так як є, або щось таки змінювати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.11.2015, 17:19
21.11.2015, 17:19
221911 2 shynasm, YARY
klyopa
Автор:
(klyopa)
Статус:
Наставник (1403 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть