Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про вчорашній і сьогоднішній чвертьфінали! :) Выбор редакции

2016-07-03 09:08 Вітаю, шановні колеги! Доброго всім сонячного недільного ранку! :) Уже закінчилися три чвертьфінальні матчі Євро-2016. У ... Про вчорашній і сьогоднішній чвертьфінали! :)

Вітаю, шановні колеги! Доброго всім сонячного недільного ранку! :)

Уже закінчилися три чвертьфінальні матчі Євро-2016. У півфінал уже вийшли Португалія та Уельс, які позмагаються у півфіналі, а також Німеччина, яка майже в пригодницькій серії післяматчевих пенальті здолала Скуадру Адзурру.

Як зауважив колега York в одному з коментарів у своєму блозі: "Все это так, но Пелле должен был хоронить немцев, - просто обязан был:-).

У него, в отличие от всех перечисленных Вами, - все на этом турнире пока складывалось более чем нормально, - и играл в каждом матче, и голы забивал, да и к его удару уже все, кто только мог, - успели накосячить. То есть, - все кто мог, - уже промахнулись! И у него не было права не забить! И чтобы вот так неудачно ковырнуть, чтобы на метр мимо стойки да низом по траве:-), - и при этом перед ударом еще и пытаться что-то там выкрикнуть, показать лучшему воротнику в мире..., - просто цирк!!! Цирк и немедленная плата за шутовство! Всегда нужно уважать своего противника! И никогда не следуют брать на себя чужую ношу, - делай то, что ты должен делать, делай хорошо то, для чего тебя выпустили на поле! Выбери угол, сконцентрируйся и попытайся сильно и точно в него попасть. ВСЕ!" (http://dynamo.kiev.ua/blog/243741-evro-2016-uels---belgiya-sekretyi-uspeha-vallijtsev-i-izdevatelskaya-seriya-promahov-bukmekerov-#comment-4454385)

Чесно кажучи, мені трохи шкода італійців...:( Маю там багато друзів, але і в Німеччині - також!!!:)))

А ось що нащебетала пташка завдяки Олексію Андронову про вчорашній матч:))

Сьогодні останній чвертьфінал. Хто кого: Франція чи Ісландія??? Чи зможуть китобої, які уже навчилися добре полювати велику рибу на цьому Євро загарпунити жабок!?:))

І ще від пташки про матч сьогоднішній!:))

Не потрібно знати англійську мову досконало, щоб зрозуміти про що йде мова!:) А кому дуже важко важко, то Oxford, Cambridge, Webster словники вам у допомогу!:))

Я не любитель прогнозувати результати матчів! Але я дуже хочу, щоб сьогодні горді вікінги дали бій мушкетерам!:) Принаймні я сподіваюся наце!!!

Цей чемпіонат Європи вже можна назвати сенсаційним. Дебютанти постійно вражають, а фаворити часто розчаровують. Уельс передає великий «Привіт!» Ісландії, показавши на своєму прикладі, що дістатися півфіналу Євро цілком реально. Острівна країна може пишатися своїми футболістами. Чергове диво від «Наших хлопців» (прим.авт. – прізвисько збірної Ісландії) може статися 3 червня на легендарному «Стад де Франс». (https://bookmaker-ratings.com.ua/tips/ryzyk-dnya-frantsiya-islandiya-chergove-dyvo-vid-nashyh-hloptsiv/)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.07.2016, 09:08
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть