Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тренероманія

2016-10-24 14:48 Зараз головною темою обговорення в основному - це тренер Динамо Київ. Спробую виразити деякі свої думки ...

Зараз головною темою обговорення в основному - це тренер Динамо Київ. Спробую виразити деякі свої думки щодо тренера Сергія Станіславовича Реброва. 1. Сергій Ребров довів, що він, як мінімум, хороший тренер тим, що перервав гегемонію Шахтаря в українському футболі останніх майже 10 років. 2. Ребров прийшов до керма першої команди бувши перед цим помічником тренера у 2х попередніх тренерів, а до того граючи в цій команді.

Тобто команду зсередини краще за Реброва не знає мабуть ніхто. 3. Як не крути, але ССР підпускає молодь до складу. Сидорчук, Буяльский, Рибалка. (це на хвилинку 30% команди).

Так, до тренера є питання. Але тут скоріше за все питання виникають до психологічного стану гравців, а не до тренерської думки. Коли влітку з команди йшов Рауль Ріанчо - це був не дзвіночок. Це був набат. Адже такі речі з команди виносяться вкрай рідко. При тому, що поза камеру називалися навіть конкретні персоналії. Висновків зроблено не було. При тому, що судячи з усього висновки мали бути зроблені президентом та ГТ впарі. Видно ССР завірив Суркіса, що він зможе розрулити ситуацію. Шкода, що керівники не зрозуміли наслідків того, що не впоравшись з дисципліною 3х чи 4х гравців - шкереберть піде вся робота, яка проводилася до того. Ще й в інтерв'ю динамівці не цураються озвучувати, що з уходом Рауля Ріанчо, на них ніхто на тренуваннях не кричить. А схоже треба. І вже схоже треба не тільки кричати. А іноді треба бити.

Ми, вболівальники, дійсно не можемо побачити тренувальний процес і дати об'єктивну оцінку бажанню гравців на тренуваннях. Але якщо ті гравці, що грають в основі, найбільш жагучі на тренуваннях, можливо вони емоційно перегорають на тренуваннях? На гру їх емоцій не вистачає. Це до речі дуже гарно пояснює, чому Динамо так по-різному грає перший та другий тайми. В роздягальні в перерві матчу їх Сергій Станіславович все ж підкачує емоційно і гра ніби дещо налагоджується. З'являється бажання.

Висновок простий. Короля робить свита. І зараз ми спостерігаємо, що свита пішла до іншого короля. І в Шеви не так все пагано в збірній.

В завершення хочеться декілька слів написати прибічникам відставки головного тренера. На мою думку, питання передчасне. Нажаль, маю констатувати, що скоріше за все, чемпіонство вже втрачене, а за такої гри, як зараз, годі сподіватися і на друге місце після ігор першої шістки, але на те є досить серйозні виправдання. І Євро, після якого досить довго доводиться приводити команду до єдиного знаменника, і відсутність трансферів в літнє міжсезоння з від'їздом кількох кваліфікованих виконавців. Тому пред'являти остаточні претензії головному тренеру треба буде в кінці чемпіонату 2016-2017, в разі якщо команда займе позицію нижче 2ї в підсумку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.10.2016, 14:48
24.10.2016, 14:48
254115 1 GarryKot
omanyd
Автор:
(omanyd)
Статус:
Старожил (620 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 0 : 0   1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть