Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Злочин та покарання в футболі

2018-08-30 13:03 Що ж, ми почули гімн Ліги чемпіонів на полі НСК "Олімпійський" цього року. Нажаль, він був ...

Що ж, ми почули гімн Ліги чемпіонів на полі НСК "Олімпійський" цього року. Нажаль, він був для нас прощальним маршем. Реквієм по мрії, так би мовити. Про безпорадність нашої команди вже написано багато. Я дивився гру на стадіоні і з другого ярусу, майже в центральній ложі, ця безпорадність виглядала не тільки цілковитою, але і цілісною.

Дуже чітко була помітна різниця в роботі без м'яча, переміщення гравців, відкривання, забігання. Ті навички, які тренують на тренуваннях. Було помітно, що динамівці не могли встигнути за цив усім. Що середня лінія Аяксу тупо пересувалася постійно, постійно опинялася не в тому місці, де їх очікували побачити наші гравці. Але було помітно і інше. Коли у гравців Динамо були можливості вбігати у вільні зони, а вони були, і згори це було дуже помітно, ніхто туди не біг. Тобто пропозиції під пас - не було. Наслідком цього було постійне перетримання м'яча. Постійна втрата в центральній зоні. Інколи перетримували м'яч і коли були відкриті гравці. Це все тренується. Це все недоліки саме тренерської роботи, а не гравців. Отже перейду до заголовку свого блогу. Злочин та покарання. Саме так можна характеризувати ситуацію, що зараз склалася в Динамо Київ.

Злочин - звільнення найуспішнішого за 15 років тренера з посади, в ситуації, коли необхідно було звільнити "лідерів" команди. Саме ці "лідери", (я про Сидорчука та Гармаша), у звітному протистоянні (тут про обидва матчі) були найгіршими в команді. Так, за Реброва Динамо почало грати дещо в інший, непритаманний "динамівській традиції" футбол. Футбол комбінаційний. І деякі гравці з цієї моделі випадали. Але подивіться на західні клуби. Вони чомусь відмовляються від Ярмоленка, який не підходить під схему нового тренера, а у нас відмовляються від тренера, під якого не підходить Гармаш та Сидорчук. Сергій Станіславович вибудовував клубну стратегію, де в підліткових командах готували до переходу в основний склад. І Циганков, Шепелєв, Шабанов, Шапаренко, Бурда - це не відкриття Хацкевича. Це - результат стратегії роботи клубу на всіх рівнях за часів Реброва.

Покарання - новий тренер-фізрук. З усіма побічними наслідками описаними вище. Усе що він може дати команді - це фізична підготовка. Хоча по грі - Аякс готовий фізично на голову вище. Аякс, як не шкода це констатувати, готовий на голову вище по всіх параметрах.

Після таких спарингів, мабуть нормальний тренер зрозумів би, що веде команду внікуди і подав би у відставку. Але це тільки мрія. І гарно було б, щоби Григорій Михайлович осмислив те, що сталося з його вини. Саме він прийняв рішення по Сергію Станіславовичу. Хочеться, щоб кожна людина, в механізмі клубу, була на своєму місці. Тоді і результати будуть нас з вами радувати. Але нажаль такий порядок тільки у мріях. Що ж, будемо сподіватися на краще. Усім нам терпіння, а улюбленому клубові - перемог на всіх рівнях.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.08.2018, 13:03
omanyd
Автор:
(omanyd)
Статус:
Старожил (620 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть