Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2023-10-03 10:22 Михайло МУДРИК Челсі - Брайтон – 1:0, Фулхем – Челсі – 0:2 Є перший гол Мудрика ... Наші за кордоном

Михайло МУДРИК

Челсі - Брайтон – 1:0, Фулхем – Челсі – 0:2

Є перший гол Мудрика в АПЛ! Звісно зараз у «Челсі» просто епідемія травм. Почеттіно схоже розуміє, що коли як не зараз давати шанс молодому українцю. Обидва матчі Михайло розпочав у стартовому складі. В грі на кубок англійської ліги не відзначився, а от «дачникам» забив, прийняв пас з флангу на груди і другим дотиком переправив у ворота.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Брентфорд - Арсенал – 0:1, Борнмут - Арсенал – 0:4

За чутками з Олександром збираються перепідписати контракт. Його гра цілком влаштовує і тренера і керівництво клубу. В кубковій грі вийшов на заміну в середині другого тайму, щоб триматися в тонусі. А вже з «Борнмутом» грав з самого початку.

Ілля ЗАБАРНИЙ

Борнмут – Сток Сіті – 2:0, Борнмут - Арсенал – 0:4

Іррурета чудово обіймався з Артетою перед грою. Зрозуміло, що вони друзі дитинства, але поки очок зовсім мало. Наступні матчі будуть дуже важливі, щоб трохи виправити турнірне становище. А з одним з лідерів відверто не встигали всі. Як наслідок два одиннадцятиметрові удари. Щодо кубкової гри, то там також все було не просто. Лише з виходом Соланке вдалося зламати оборону. Ілля відіграв обидві гри від дзвінка до дзвінка.

Віталій МИКОЛЕНКО

Астон Вілла - Евертон – 1:2, Евертон - Лутон – 1:2

Насторожила заміна Віталія у перерві кубкового матчу. Але все обійшлося: травма не серйозна. Правда з дебютантом очки втрачати – це ніяк не годиться. На початку сезону «ірискам» ще й не щастить.

Микола КУХАРЕВИЧ

Міллволл - Свонсі – 0:3

Забив свій дебютний гол в сезоні і Микола – вийшов на заміну в перерві і замкнув головою хороший навіс з правого флангу.

Назарій РУСИН

Шеффілд Венсдей - Сандерленд – 0:3

Впевнена перемога над аутсайдером чемпіоншипу. Все стало зрозумілим ще до перерви. Русин відіграв останні 15 хвилин. Оглядачі відзначили його настирливість. Що є то є.

Максим КУЧЕРЯВИЙ

Сент-Джонстон – Лівінгстон – 1:1

Велике бажання було нарешті здобути першу перемогу в сезоні. Тим більше, що і суперник з тієї ж вагової категорії – такий же аутсайдер. І навіть повели в рахунку в першому таймі. Але не втримали і свої ворота на замку. Максим зіграв хвилин 70.

Віктор ЦИГАНКОВ, Артем ДОВБИК

Вільяреал – Жирона – 1:2, Жирона – Реал – 0:3

Два складні матчі за тиждень для неочікуваних лідерів. З «Вільяреалом» все вдалося. Пройшов відмінний навіс від Савіо (відкриття сезону) і Довбик замкнув головою. А от з Мадридом не щастило. Спочатку Віталій на забив в порожні ворота, а потім ще й відчув біль в нозі ( надрив м'язу). Тож на найближчі матчі збірної він нам не помічник. Серйозна втрата.

Роман ЯРЕМЧУК

Валенсія – Реал Сосьєдад – 0:1, Бетіс - Валенсія – 3:0

Це вже схоже на «кажанів». А то щось дуже прудко почали сезон. В домашній грі можливо навіть заслуговували на більше. А в Севільї програли по ділу. Роман вперше вийшов у стартовому складі, але був майже не помітний.

Анатолій ТРУБІН

Бенфіка – Порту – 1:0

Центральна гра всього чемпіонату. Звісно допомогло досить швидке вилучення у гостей. Але і Трубін кілька разів зіграв надійно. Переможний гол забив Ді Марія. Все як у кіно. Найкращий сценарій для «орлів». На цій хвилі треба виправляти ситуацію в ЛЧ.

Богдан МІЛОВАНОВ

АВС – Ароука – 1:2, Ароука – Шавіш – 0:2

Богдан виходив в основі в обох матчах. Кубкову гру виграли, а от більш важливий матч чемпіонату зіграли невдало. Гадаю було б все нормально, але перед самою перервою залишилися у меншості. І вже в другому таймі було важче.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Дженоа – Рома – 4:1, Удінезе – Дженоа – 2:2

Вдалий тиждень для «грифонів». Руслан не виходив на поле проти «Роми». А вже в Удіне з'явився в старті. В схемі 3-5-2 грає під нападниками. Поки знаменита «ліва гармата» мовчить.

Владислав КОЧЕРГІН

Лех – Ракув – 4:1, Ракув – Радомяк – 3:0

Без Влада ( вийшов вже за рахунку 1:3) провалили пропущений матч в Познані з конкурентами. Але вже на вихідних реабілітувалися. І вже відстають від першого місця на одне очко. На рахунку Кочергіна чергова результативна передача. Хоча там пас був такий собі. Просто виконав штрафний удар і м'яч рикошетом відскочив до партнера по команді, а той вдало пробив в кут.

Сергій КРИКУН

Пяст – Відзев – 3:2

Вперше з'явився в моєму огляді цей півзахисник. Давно грає в Польщі. 27 років. Ще підлітком переїхав з Волині до Польщі. Грав у нижчих лігах. І ось цього літа перебрався до Гливіце. Кілька турів тому забив свій перший гол в Екстраклясі, а на вихідних зробив взагалі дубль! Не думаю, що у нього є шанс зіграти бодай матч за якусь збірну (українську чи польську), але цікаво подивитися як буде далі.

Сергій БУЛЕЦА

Гурнік - Заглембє – 0:2

Забив свій дебютний гол і наш чемпіон світу. Звісно дальним ударом з-за меж штрафного майданчика, у своєму стилі. Двічі заходив на удар. Спочатку з 35 метрів (воротар витягув), а потім майже з лінії штрафного. Шкода, що в перерві замінили через ушкодження.

Сергій СИДОРЧУК

Генк - Вестерло – 3:3

Вдалося здобути очко на виїзді. А коли Сергій адаптується буде ще краще. Він ще й забити може не менш красиво ніж його теска в Польщі.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Імст - ЛАСК – 0:3, Вольфсбергер - ЛАСК – 2:1

Дочекалися ми дебюту і Таловєрова в основі Лінца. Якраз кубковий матч був при нагоді. Але тренер залишив центрального захисника у старті і на матч бундесліги. Тут вже не так успішно вийшло.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО

Хайдук – Динамо Зб – 1:0

Принципове хорватське дербі. А Богдан на лавці. Як так? Випустили під кінець матчу, але поїзд поїхав. Тепер треба наздоганяти команду зі Спліта, що вийшла в одноосібні лідери.

Денис ГАРМАШ, Олександр ДРАМБАЄВ

Белупо – Осієк – 1:0

Тут наші в основі. Але результат той самий.

Сергій КРИВЦОВ

Інтер Майямі –- Нью Йорк Сіті - – 1:1

Без Мессі важко. Схоже флоридцям плей-офф не світить вже. Радує, що Сергій грає постійно.

Максим КОВАЛЬ

Шериф – Бєльці – 4:0

Тут наш воротар був без роботи. Далі «Славія» Там і попрацює.

Роман БЕЗУС

Докса - Омонія - 1:3

Все гаразд у Романа. Грає сам. Команда виграє. Має стати чемпіоном Кіпру. Хоча шлях ще довгий.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.10.2023, 10:22
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (790 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 142
Топ-матчи
Чемпионат Испании Барселона Валенсия 3 : 2 Закончился
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть