Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2023-11-13 13:31 Після нетривалої заминки повертаюся. Олександр ЗІНЧЕНКО Арсенал – Севілья – 2:0, Арсенал – Бернлі – 3:1 ... Наші за кордоном

Після нетривалої заминки повертаюся.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Арсенал – Севілья – 2:0, Арсенал – Бернлі – 3:1

Дві впевнені перемоги «пушкарів». Олександр вийшов на заміну в перерві матчу ЛЧ. На матч АПЛ знову в основі. Більше того забив гол! Після кутового він як завжди був на підборі і зумів в акробатичному стрибку пробити по воротах.

Михайло МУДРИК

Челсі - Манчестер Сіті – 4:4

Феєричний матч проти чемпіона. Правда Мудрик вийшов лише на заміну в середині другого тайму, коли Почеттіно вже ризикував, намагаючись відігратися.

Віталій МИКОЛЕНКО

Крістал Пелас – Евертон – 2:3

Віталій взагалі роззабивався. Другий гол поспіль! Цього разу вже на першій хвилині і головою!!! Дивина та й годі. Найшвидший гол в сезоні. З таким захисником і нападників не треба.

Ілля ЗАБАРНИЙ

Борнмут - Ньюкасл – 2:0

Сенсаційно обіграли міцного суперника. Одразу піднялися з зони вильоту. Ілля продовжує грати без замін. Один з не багатьох в провідних лігах Європи.

Єгор ЯРМОЛЮК

Ліверпуль - Брентфорд – 3:0

Вже четвертий матч поспіль Єгор виходить на заміну. Пора уже відзначитися результативними діями. Поки не виходить. Але суперники ж серйозні.

Назарій РУСИН

Сандерленд – Бірмінгем – 3:1

А ось Назарій відзначився вже результативною дією, віддавши пас на молодшого Беллінгема. «Коти» піднялися в зону плей-офф.

Артем ДОВБИК, Віктор ЦИГАНКОВ

Райо Вальєкано - Жирона – 1:2

«Жирона» продовжує всіх перемагати, Довбик забивати, а Циганков віддавати. І це «Райо» далеко не подарунок. Що й казати, симпатичний футбол демонструє каталонська команда. І приємно , що наші хлопці серед найбільш помітних.

Андрій ЛУНІН, Роман ЯРЕМЧУК

Реал – Брага – 3:0, Реал – Валенсія – 5:1

Перед матчем з «Брагою» травмувався і Кепа. Знову Андрій виручай. І виручив! Відбив пенальті, та зробив найкращий сейв дня в ЛЧ. З «кажанами» роботи було менше. Та до збірної Андрій не викликаний. Це гадаю не правильно. Бо він коли ловить кураж взагалі не пробивний. Хоча розумію, що конкуренція на цій позиції у нас хороша. Щодо Романа, то наш форвард вийшов на заміну, коли вже було 0:4. І тут було вже важко щось показати.

Анатолій ТРУБІН

Реал Сосьєдад - Бенфіка – 3:1, Бенфіка - Спортінг – 2:1

Анатолій також відбив одиннадцятиметровий! Але команда з Сан-Себастьяну все одно розірвала «орлів» вже в першому таймі. Близька була «Бенфіка» до поразки і в дербі Ліссабону. Та на останніх хвилинах щастя було на їх боці.

Богдан МІЛОВАНОВ

Ароука - Брага – 0:1

Богдан відіграв весь матч проти команди ЛЧ. Гол прийшов з його флангу, але треба сказати , що гості добре розіграли гольову комбінацію.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Дженоа – Верона – 1:0

Лише п'ять хвилин проти аутсайдера. Тасує склад Джилардіно. Руслан напевно б хотів зіграти проти Італії але схоже його в основі не слід очікувати.

Віктор КОВАЛЕНКО

Наполі – Емполі – 0:1

Не тільки ми згадали про Коваленка. Але гол він забив шедевральний. Тому ніяк мимо не пойдеш. З точки Ярмоленка, але правою в дальній. Це треба бачити! Зрозуміло, що це перший гол за «Емполі» і лише другий в серії А. Відчуваю, що тренера «Наполі» скоро звільнять.

Сергій СИДОРЧУК

Вестерло – Сент-Трюйден – 3:3

В попередньому турі Сергій забив свій перший гол в новій команді. Цього разу пушка мовчала. А команда поступово вибирається з ями.

Максим ТАЛОВЄРОВ

ЛАСК – Юніон – 3:0, Лінц - ЛАСК – 2:0

Позитивні емоції від першого виклику у збірну і одразу гол в ЛЄ. Головою звісно. Команда здобула перші очки в групі. А ось в дербі не вийшло. Буває. Трохи забракло сил після єврокубкового матчу.

Владислав КОЧЕРГІН

Спортінг – Ракув – 2:1, Погонь – Ракув – 1:1

Проти португальців без шансів - майже весь матч в меншості. Але і на внутрішній арені суперник домінував. Владислав віддав гольовий пас на нападника. Плюсуємо.

Сергій БУЛЕЦА

Заглембє - Відзев - 1:1

На дев'ятій компенсованій хвилині пропустили господарі і втратили два очки. Сергій відіграв майже весь матч.

Максим КОВАЛЬ

Серветт - Шериф - 2:1

Поразка Тирасполя означає практично втрату шансів на євровесну. Сім сейвів Максима не допомогли. Нажаль, повівши в рахунку, гості лише далі відбивалися. То ж саме команда з Женеви далі гратиме у плей-офф ЛК.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2023, 13:31
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (791 комментарий)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 142
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 0 : 0   30 апреля 22:00
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть