Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Браво,інформаційний департамент,або чому ніхто нікуди не перходить?

2012-09-07 17:35

Якщо вірити ЗМІ - то постійно є інтерес до гравців однієї української каманди,але чомусь ніхто нікуди не переходить.Це нагадує методи дишевих агентів які намагаються пристроїти свого клієнта будь-куди,аби платили гроші.Але тут не все так низько.

Зараз поясню свою думку.В футбольному клубі Шахтар є інформаційний департамент.Керівник якого отримує дужу велику зарпланю.Якщо не буде ніяких "новин" то його робота буде не актуальною.

Довайте разом все розглянемо:

Сага з переходом Вілліана до Челсі .Всі знають,що в Британії є Міністерство Праці,яке займається розглядом потенційних працівників в Британії.В футболі існує чітке правело:70 % матчів за національну збірну(уточніть,якщо я помиляюся) .Збірна грає в середньому 10 матчів на рік,тобто Вілліан  мав би зіграти в сіми матчах за збірну Бразилії в тому числі і на Олімпіаді протягом 2012 року.Але цієї кількості в нього немає.Вся ця сага,вже триває півроку.Та сама ситуація з Тотенхемом.Я думаю,що керівники англійських команд просто знайомилися з гравцем(чи може він грати в Британії,яка його трансферна вартість).

 Дуглас Коста хоче в Наполі.Я теж багато чого хочу.Звичайно,Неаполь - красиве місто.Тіфозі там неймовірні.Але Наполі грає в трохи інший футбол,в якому не передбачені яскраво вираженні крйні нападників.Вальтер Маццаррі задіює тільки по одному гравцю на фланзі Маджо і Доссена.Як туди можна впихнути Дугі я не знаю.

3.Едуардо в Фулхем.В цього бразило -хорвата є достань кількість матчів за свою збірну.Але в Мартіна Йола є Бербатов,Петріч,Родельєга які є вираженими центер -форвардами,як може з ними конкурувати травматичний Едуарду,я не знаю.Фулхем гарє в футбол через швидкі фланги де є Дафф та Кіран Річардсон,я не думаю,що саме повільний,але технічний Едуардо потрібен цій команді.

Цей список можна продовжувати,була навіть інформація,що Дентіньо який не проходить до основи перходить в...Реал.Пятов,Мхітарян вже "давно грають в " в Арсеналі,Срна в Челсі,Рак майже в всіх кбулах Європи.

Начебто жесто Гармаша тільки додає їм роботи.Тепер вони з чергового переходу Вілліана будуть,як мініму півроку смакувати та облизувати всі деталі цьоого інцеденту.Куча експертів,перші тренери Дениса всі будуть його засуджувати.

Подивіться,скільки записів на "помийці" ви знайдете про Динамо,а скільки про свій клуб,якому вони начебто симпатизують.

Я впевнений,що потрібно виховувати вболівальників на принципах любові до власної команди,а не в принципах ненавесті до суперника

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2012, 17:35
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть