Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто з молодих гравців Динамо може поїхати на перший збір ?

2015-01-08 22:59 Ігор Суркіс та Сергій Ребров неодноразово говорили, що як мінімум на перший зимовий збір поїдуть молоді ...

Ігор Суркіс та Сергій Ребров неодноразово говорили, що як мінімум на перший зимовий збір поїдуть молоді гравці, які знаходяться в системі клубу. Тобто, грають або в оренді, або знаходяться в молодіжних командах.

Призвіще одного з них вже відоме. Це- Сергій М»якушко. Який грав в оренді в Говерлі.

Я доволі прискіпливо слідкую за молодіжними командами Динамо.

Тому спробую висловити власну точку зору на те, хто може поїхати на збори з першою командою.

Олександр Волинець. Голкіпер Динамо -2 проводить дуже сильний сезон. Став одним з лідерів команди. В багатьох випадках рятував команду. На мою думку, Волинець – найкращий голкіпер Першої ліги.

Роман Яремчук. Фактурний форвард з Динамо -2, який полюбляє діяти з глубини. Технічний, може прикрити м»яч корпусом. За стилем гри дуже нагадує Артема Мілевського. На жаль, минулий сезон в нього не вдався. Дуже довго звикав до реалій Першої ліги. Звідси багато травм.

Не зовсім розумію Олега Блохіна, який кинув його з чемпіонату Ю -19 в дорослий футбол Першої ліги.

Сьогодні Роману тільки 19, але вже сьогодні він показує, що має дуже сильний потенціал. В цьому сезоні виглядав доволі переконливо, віддавав гольові передачі, забивав.

Ігор Харатін. Потенційно дуже сильний центральний півзахисник. Сучасного типу «бокс-ту – бокс» .Який вміє дуже якісно оборонятися та атакувати. Бачить дуже добре поле, добре грає на стандартах, вміє тримати м»яч, має непоганий дальній удар. При необхідності може зіграти в центрі захисту команди.

Найголовніше, що Ігор має талант лідера на полі, за своєю вдачею переможець, який завжди настроєний тільки на позитивний результат, в кожному матчі, в кожному ігровому епізоді.

Богдан Михайличенко. Дуже цікавий півзахисник, який може діяти на різних позиціях в команді. Має лідерські якості, в багатьох випадках бере ініціативу на себе. Має дуже гарний дальній удар.

Хочеться вірити в диво. Хочеться вірити в те, що на зимові збори поїде хтось з молодих форвардів( Артем Щебетун, або Артем Беседін), які повторять шлях Шевченка, які дозволять забути про «травмованого » Мбокані, або" кривоногого" Кравця

Я майже переконаний, що ніхто з молодих захисників на збори не поїду. Буде вже перебір. Особливо, після того, як Бетао приєднався до команди. Напевно, найближче до отримання шансу був Віталій Ягодінскіс. Але він тільки проводить перший сезон в УПЛ. Не вистачає холоднокровності, але дуже сподіваюся, що в нього, як і в інших молодих гравців все ще попереду

Можливо, на збори поїде ще хтось з молодих гравці, які долучалися до тренувань команди, або до літніх зборів, або грали проти Ковалівки в товариському матчі. Павло Полегенько, Орест Кузик, Віктор Циганков.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.01.2015, 22:59
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть