Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Куди може перейти Андрій Ярмоленко? Частина друга : Іспанія, Італія, Німеччина, Франція, Португалія

2016-01-19 10:27 На мою думку, Іспанія та Італія найбільше підходять для Ярмоленка. Якраз ці чемпіонати не такі швидкі, ...

На мою думку, Іспанія та Італія найбільше підходять для Ярмоленка. Якраз ці чемпіонати не такі швидкі, як Німеччина чи Англія. Тут є можливість більше подумати, показати власну майстерність

Італія -дуже важка. Насамперед, завдяки своїм тактичним побудовам. Команди мають багато різних тактик, які змінюють навіть протягом матчу, що теж не завжди сприймається добре, особливо без знання мови.

Ювентус грає з одним тільки гравцем на фланзі та двома нападаючим. Футбол, в який ніколи Яромоленко не грав. Не відомо, чи зможе він взагалі в нього грати. Хіба, що на позиції центрально форварда.

Приблизно те саме, стосується і Наполі. До того ж, команда з Неаполя будує новий стадіон замість застарілого Сан Паоло. Думаю, що фінансово вона цей трансфер просто не потягне, хіба, якщо піде хтось з лідерів за великі гроші. Наприклад, Ігуаїн.

В Роми на позиції Яромоленка все гараз. Навіть можна сказати, що перебір.

Напевно, що найближче до Ярмоленка є Інтер та Мілан.

Інтер бореться за скудетто, але я не вірю, ща він реально зможе конкурувати з Юве, який зараз набрав шалені обороти. Але все одно, команда буде в ЛЧ. Думаю, що пан Тохір перед ЛЧ потрясе своїм гаманцем, до того ж, Манчінні любить витрачати гроші.

Думаю, що в складі Інтера Андрій точно не загубився і зміг би підсилити команду. Хоча гра там теж не з легких. Особливого малюнку гри поки не видно, все робиться через сильні індивідуальні сторони футболістів.

В Мілан завжди буде частково українським клубом. Такий «роман»,який був між Шевченком і італійським клубом ніколи не забувається.

Незважаючи на те, що влітку Мілан завдяки грошам містера Бі витратив майже сто мільйоні –це дуже сіра команда.

Зрозуміло, що Міхайловіч піде. Як був він посереднім, нестриманим, емоційним футболістом, так і став він таким тренером.

Буде багато залежати від того, хто саме прийме команду в новому сезоні. Одне можу сказати точно – Мілану «атаканте» дуже потрібні. Такої імпотенції в атаці я вже не бачив дуже давно.

Зараз команда грає в три форварда, з двома фланговим. Найбільше підходяще Ярмоленку серед всіх команд Італії( так ще грає Рома) В центрі ще є колумбієць Бакка, а на краях тихий жах. Місце для Ярмоленко точно буде.

Резюме: Найбільш підходящий варіант Мілан, який більш за все буде будуватися по –новому. З іншої сторони – команда буде без ЛЧ. Також точно не зайвим був би Андрій в Інтері.

Іспанія. Реал і Барселона –це скорше для резерву та ротації, і то, я не впевнений, що це можливо. В Барселоні є трійка Неймар- Мессі- Суарес підміняти в разі чого теж є кому. В Реала є своє трійка ББС. Можливо, піде Бейл, є Іско та Хамес, які теж можуть зіграти на атаку. А витрачати так 30 мільйонів точно ніхто не буде. Це скоріше, для інформації в інтернеті.

Атлетіко – суцільно іспано –латиноамериканська банда( за виключенням Грізманна). Там представникам інших національностей робити нічого. Самий наглядний приклад, дискримінації - Манжукіч

Для прикладу, Коноплянка відразу це збагнув, що ловити в полосатій частині Мадриду взагалі немає чого.

На мою думку, найкращим варіантом для Андрія в Іспаніє буде Валенсія. Вона грає в дуже схожий футбол з сьогоднішнім Динамо, роблячи ставку, якраз на флангових футболістів в атаці. Зараз, як такої команди немає. Все рухнуло. Дуже схоже, на футбол Блохіна в Динамо.

Був тренером молодий португалець Нуну, який набрав дуже дорогих футболістів, роблячи ставку на молодь. Нічого не вийшло. Поки « временщиком» є Гарі Невілл. Але, напевно, це тільки до літа.

Думаю, що наступним коучем «чес» буде Пеллегріні, який під в кінці сезону з МС. Команда буде змінюватися, буде дорослішати.

Родріго, якого влітку купили в Бенфікі за 30 мільйонів виглядає дуже слабко. Те саме стосується і Міни, який прийшов з Сельти. Фегулі та П’ятті дуже нестабільні.

Дуже цікавим є варіант з Севільєю, де Ярмоленко міг грати з Коноплянкою, але не думаю, що команда з Андалусії готова викласти потрібні гроші. Для прикладу, минулого літа Севілья більше, ніж 10 мільйонів не платила за жодного гравця. Це хіба, що можливо, якщо піде Рейс та Вітоло за хороші гроші. Вітоло в цьому сезоні виглядає не так сильно, як в попередньому, а Рейс вже просто старий.

Резюме: Напевно, що Валенсія, яка за стилем гри дуже схожа на Динамо і має проблеми, якраз на позиції Ярмоленка

В Німеччині, на мою думку, тільки два клуби можуть претендувати на Ярмоленко- Вольсфбург та Борусія. Для всіх інших сума трансферу не підйомна. Звичайно, що є ще Баварія. Але цій команді Андрій точно не потрібний з її Гетце, Мюллером, Роббеном, Костою та можливо інколи Рібері. Анчелотті не тренер змін, він дуже гарно вміє консервувати все краще, що є в команді. «Вовки» втратили де Брюйне та Перішича влітку, і мають ще не використаних багато грошей. Команда розвивається і йде вперед. Думаю, що ЛЧ будуть для нею регулярними. На зміну втратам – взяли Дракслера за тридцятку, але він всіх проблем не вирішив.

На флангах діють Дракслер, Шюррле та Каліджурі. Цього за мало, для команди, яка хоче йти вперед, як за грою, так і за іменами.

Борусія теж перебудовується на нову команду. Команду Тухеля. Зайвий якісний вінгер їм явно не завадить. По –суті, на цій позиції є тільки Ройс. Все інше – вимушені експеременти та молодь( Мхітарян часто виходить на позиції на фланзі). Янузай вже повернувся до Манчестера. За стилем гри Борусія – дуже швидка команда, яка грає в швидкий фланговий футбол. Це якраз дуже підходить для Андрія.

Можна говорити про Баєр, який цього літа теж багато купував, але в «Фармацефтів» зараз склад доволі рівний і сильний. Не думаю, що прагматичні німці будуть витрачатися, коли і так все виходить.

В Франції трансфер Ярмоленко може собі дозволити тільки ПСЖ, але парижському клубу український гравець просто не потрібний. Там і так повний достаток

В Португалії такою командою є тільки Порту. Він може виложити потрібні гроші, але філософія Порту полягає в перепродажі гравців, своєрідному футбольному бізнесу, а самі досягнення є тільки компонентом цього бізнесу. Не думаю, що Ярмоленко може зацікавити Порту в 27 років, так ще й за великі гроші

Загальне резюме: МЮ,Борусія, Вольсфбург, Інтер Ліверпуль, Мілан, Валенсія – напевно, що найбільш реальні претенденти на підписання динамівського півзахисника.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.01.2016, 10:27
19.01.2016, 10:27
226871 1 Maverik911
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Кальяри Фиорентина 2 : 3 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Ворскла - : - 24 мая 15:30
Чемпионат Италии Дженоа Болонья - : - 24 мая 21:45
Чемпионат Испании Жирона Гранада - : - 24 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть