Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Час вольових рішень

2016-03-12 19:52 Відчуття того, що «Динамо» розвивається мене покинуло минулої весни після феєричного матчу проти «Евертона». Скоріше, все ...

Відчуття того, що «Динамо» розвивається мене покинуло минулої весни після феєричного матчу проти «Евертона». Скоріше, все дуже схоже, що команда стоїть на місці і намагається завдяки старим напрацюванням здобути перемоги.

Команда вийшла на певний рівень, і далі перестала розвиватися. Скоріше навпаки.

Інколи складається враження, що привид Газаєва, Блохіна чи Сьоміна літає над футбольним полем.

Для того щоб розвиватися, рухатися - потрібні зміни. Постійний пошук. Відмовлятися від певних речей, приходити до нових. На жаль, ми поки топчемося на одному місці.

Тактика:

В нас їх всього тільки дві: з слабшими суперниками -намагаємося контролювати м’яч, а з сильнішими – закриваємося і намагаємося швидко виходити з оборони через фланги, а якщо бути точним через Андрія Ярмоленка.

Кого переграв тактично Ребров та Рауль? Тільки «Порту» в матчі на Драгао. Все інше – в кращому разі тактична нічия. Найбільш образливий та болючий ляпас від Луческу в Києві 0-3. Динамо насамперед програло тактично. Рауль скандалом після матчу тільки підтвердив свій програш. «Динамо» навіть тактично не програє Юрія Вернидуба з своєю «Зорею». Про урок Пеллегріні я вже просто мовчу.

Час трикутників, пресингу, завершення атак другим темпом вже себе вичерпав. Вже всі суперники про це знають. Потрібні зміни. Не впевнений, що Рауль зможе провести ці зміни.

Склад команди:

На жаль, він стає все більше сірішим та сірішим. Індивідуально сильних футболістів дуже мало. На противагу цьому, гравців, які тільки здатні носити рояль, а ні в якому разі грати на нього, стає дуже багато.

Окрім індивідуально сильних гравців, «Динамо» дуже не вистачає швидких футболістів, які здатні тікати від суперника, швидко вибігати з оборони. Тільки Ярмоленка можна назвати більш- менш швидким футболістом. Цього дуже мало.

Замість того, щоб провести ефективну трансферну кампанію, взяти одного –два реально сильного футболіста, який зможе зробити гру команди більш сильнішою, більш різноманітнішою, завдяки якому інші гравці зможуть заграти на порядок краще, київський клуб набрав цілу пачку гравці, які не сильніше від тих, хто вже є в команді. Яскравий приклад, коли в вчорашньому матчі проти Карпат не було ким підсилити гру. Хоча Динамо постійно підписує гравців.

Зараз, не тільки варто говорити про якісне підсилення, але і варто думати над тим, як позбутися гравців, які вже себе вичерпали.

Наприклад, Олег Гусєв- легенда «Динамо». Для мене так точно. Але він вже себе вичерпав психологічно та фізично навіть на рівні деградуючого чемпіонату. Потрібно подякувати гравцеві за довгі вірні роки роботи та пропонувати роботу в Академії, або продовження кар’єри в іншому клубі.

Центра поля:

Ми його постійно програємо. Окрім вище згаданого матчу проти «Порту», я не можу пригадати більше жодного матчу, коли «Динамо» виграло центр поля. Для команди, яка ставить перед собою найсерйозніші завдання – це не припустимо.

Дуже хочеться бачити мобільний півзахист, який вміє тримати м’яч, який вміє грати першим номером. А зараз в «Динамо» окрім самовіддачі, боротьби в кращому разі завершення атак – нічого не може запропонувати. На жаль, про створення моментів для форвардів взагалі мова не йде. В кращому випадку – можуть тільки завершувати.

Залежність:

На жаль, вона величезна. Немає Ярмоленка – команда майже нічого не може в атаці. Немає Рибалки – центр поля відразу випадає. Найменший пресинг, або командна швидкість ставить «Динамо» в кут. За прикладами ходити далеко не потрібно, варто пригадати останній матч проти Карпат. А що буде, коли суперник буде більш сильніший, досвідчений ? На превеликий жаль, ця залежній тільки зростає. Я собі не можу уявити, що буде, якщо піде Ярмоленко? Як буде атакувати команда?

Тренер:

В мене вже давно пропало відчуття, що Ребров розуміє, чого він хоче. Малюнку гри – вже давно не має, з молодих футболістів так ніхто і не вийшов на високий рівень, яскравість гри -10 тисяч вболівальників на майже 70-ти тисячному стадіоні в 4-5-ти мільйонному місті. Залишається тільки результат. Але він зараз доволі хиткий.

В мене є величезні сумніви, що Сергій Ребров здатний примати вольові рішення та змінювати ситуацію. Буду радий помилитися

Якщо Динамо не стане чемпіоном в цьому сезоні – варто сідати і думати про подальшу можливу співпрацю.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.03.2016, 19:52
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Брест 0 : 0   19 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть