Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед матчем з "Зорею"

2016-03-19 19:53 Завтра «Динамо» проведе дуже важливий матч для себе проти «Зорі». Бачив обидва матчі луганської команди в ...

Завтра «Динамо» проведе дуже важливий матч для себе проти «Зорі». Бачив обидва матчі луганської команди в цьому сезоні. Матч проти «Олімпіка» очно. Спробую поділитися власними думками та спостереженням про суперника «Динамо».

«Зоря» дуже втратила порівняно з минулою осінню. Насамперед, в командній грі, командній швидкості та мобільності.

Навіть минулої осінні «Зоря» виглядала одним великим механізмом, який однаково гарно вмів грати, як від оборони, так і першим номером. Зараз, в підопічних Вернидуба – величезні проблеми з грою першим номером. В матчах з «Олімпіком» та «Чорноморцем» кожне момент «Зоря» створювали дуже важко. Навіть в матчі з одеситами, де «Зоря» грала майже весь матч в більшості. Там молодий голкіпер Безрук привіз собі всі голи.

Повністю провалив обидва матчі Іван Петряк, за якого писали дуже багато. Раніше вони з Караваємим створювали дуже швидкі та мобільні фланги. Зараз Петряк збився на індивідуальні дії, які завершуються максимум на другому гравцеві. Дуже радий, що він обрав саме «Шахтар». Тепер «Зоря» – однофлангова команда. Інформаційна буря – не обійшла Івана стороною. На жаль, нашим людям багато для щастя не потрібно. Жаль. Думаю, що можливо завтра буде грати Тотовицький.

Центральна вісь виглядає дуже слабко. Це стосується і захисників, і півзахисників. З втратою Пілявського центр захисту – дуже вразливе місце. Михайло Сіваков ніколи не був центральним захисником, його таким зробив таким Роман Григорчук в «Чорноморці». Бразилець Форстер –дуже гарне уособлення бразильських захисників, які краще діють на атаку, ніж виконують свої прямі обов’язки.

Центр поля теж без оптимізму. Проти Олімпіка виглядав взагалі жалюгідно. Я думав, що це проблема через втрату Малиновського. Але, скорше, це було пов’язано з відсутністю Артема Годієнка в першому матчі. Матч проти «Чорноморця» показав, що саме Артем є ключовим гравцем в середині поля «Зорі». Сам Артем виконав величезний об’єм роботи: створював нагоди суперникам, створював тиск на суперника в середині поля( пресинг), сам вбігав в вільні зони. Думаю, що саме Годнієнко є ключовим гравцем «Зорі», на рівні з Караваєвим, саме навколо них будується гра команди.

«Зоря» вже втратила можливість згибатися, як пружина і випрямлюватися «жалючи» суперника в контр атаках. Думаю, що Вернидуб мінімілізує гру в центрі поля, щоб убезпечитися від великої кількості помилок. Все зведеться до довгих передач Форстера на Бутківського та швидкому виходу через Краваєва. Тут потрібно бути дуже обачним Антунешу . На жаль, швидкість не найбільша чеснота португальця. З Відою було б спокійніше.

Звичайно, що «Зоря» буде максимально мотивована. Для них це дуже гарна можливість поправити свій фінансовий стан. В пресі вже навіть почали з’являтися суми, які «Зоря» отримала за нічию в першому колі проти «Динамо». Думаю, що і цього разу, теж буде стимуляція. Коли голодній людині запропонувати їжу, вона здатна на багато. Потрібно бути дуже обережним.

Думаю, що якщо «Динамо» включить швидкість, включить пресинг в середині поля( як це було в матчі проти «Дніпра»)- «Зоря» нічого не зможе протидіяти. Дуже важливий швидкий гол, який змусить «Зорю « відриватися». В такому випадку, думаю, що все буде красиво та невимушено.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2016, 19:53
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть