Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед матчем проти «Олександрії»

2016-04-02 10:47 Не великий секрет, що «Олександрію» накручують та налаштовують дуже сильно на матч проти «Динамо». Напевно, що ...

Не великий секрет, що «Олександрію» накручують та налаштовують дуже сильно на матч проти «Динамо». Напевно, що так свого часу налаштовували та готували космонавтів, які першими летіли в космос. Всі вони там приблизно колишні члени однієї партії, тому знають один одного дуже гарно. Команда Шарана буде будувати «автобуси», рити «окопи» робити все можливе та неможливе, щоб забрати очки в «Динамо».

В мене на рахунок цього немає ніяких сумнівів

Сама по собі «Олександрія» доволі зіграна та міцна команда. Яка грає в командний футбол. Будь –яка недооцінка в такому випадку може коштувати дуже дорого. Динамо вже переконалося в цьому, місяць тому, коли не змогло обіграти команду з райцентру Кіровоградщини на «Олімпійському».

Матч в Києві показав, що якщо дозволити «Олександрії» вкусити за пальчик, вона відкусить набагато більше. Іншими словами, дозволило «Динамо» в першому таймі «Олександрії «виходити з оборони( в основному через лівий край захисту, де тоді грав Антунеш та інертний Дерліс в першому таймі) «Олександрія» максимально користалася цим(варто також сказати, що не буде Таргамадзе, який має травму, що позбавить «Олександію» швидкості на одному з флангів). Знав Шаран, що Рудько помиляється на виходах – майже кожен стандарт ніс в собі небезпеку, а один завершився голом. В другому таймі «Динамо» застосувало командну швидкість та високий пресинг – «Олександрія» не могла перейти центр поля з м’ячем, закрилася на своїй половині/ штрафному рахуючи час до завершення матчу.

Думаю, що Ребров та Рауль прекрасно розуміють, що сьогодні «Динамо» повинно грати максимально з першої хвилин матчу на стадіоні «Ніка»

Динамо завжди грає важко після матчів збірних. Навіть Сергій Станіславович на цьому постійно загострює увагу. В команді багато збірників. Додаткові перельоти, не всі збираються одночасно, пошкодження, втома. Наприклад, лідер Динамо Андрій Ярмоленко провів все чотири тайми в складі збірної( особливо це важливо, що нещодавно в нього була важка травма і будь-яка перенавантаження може повторити рецидив), на жаль, травму отримав Гармаш, який тепер пропустить сьогонішній матч. Також має пошкодження Драгович. Гонасалес здійснив важкий та довгий переліт. Напевно, було б краще, якби ми в цьому турі приймали «Волинь», а вже в наступному грати проти «Олександії»

Травма Гармаша та погана форма Сидорчука робить проблемною позицію в центрі поля. Дуже добре, що встиг відновитися Сергій Рибалка. Велику роль в його одужанню відіграв бразильський фізіотерапевт, який до цього приїхав відновлювати Жуніора Мораєса. Вчора в матчі дублерів не грали Макаренко та Андрієвський. Олександр грав в основі матчу проти Олімпіка. Не особливо вразив, але при необхідності може зіграти в центрі, так само, має досвід гри в центрі поля Макаренко. Прогнозую, що обоє завтра опиняться, як мінімум в заявці

Для «Динамо» наступив час вирішальних матчів. Якщо «ЛЧ» була турніром, де право на помилку було присутнє, так в чемпіонаті відступати, чи втрачати очки просто не припустимо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.04.2016, 10:47
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря 2 : 1 Закончился
Минай Колос 3 : 2 Закончился
Верес Александрия 2 : 2 Закончился
Рух Черноморец 2 : 0 Закончился
Днепр-1 Шахтер 1 : 1   19 мая 15:30
Металлист 1925 Полесье 3 : 3 Закончился
Ворскла Оболонь 3 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть