Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед "Наполі"

2016-09-13 13:15 Головна сила «Наполі» є в тренері Саррі. Саме він головний конструктор минулорічного успіху клубу із Неаполя. ...

Головна сила «Наполі» є в тренері Саррі. Саме він головний конструктор минулорічного успіху клубу із Неаполя. Всі ці Ігуаїни, Гамшики, Мертенси - інструмент в руках знаного майстра. Минулого сезону Гонсало Ігуаїн забив 36 голів в 35 матчах сезону, але на нього грала вся команда. Саррі вибудував так атаку «Наполі», щоб використовувати найсильніші сторони аргентинця.

Гонсало не підвів. Зараз до команди на заміну Ігуаїну прийшов поляк Мілк. Чесно кажучи, доволі посередній гравець. Але вже в першому матчі Аркадіуш зрбив дубль у ворота «Мілана». В «Наполі» нічого не вигадують, а просто використовують сильні сторони свого новачка.

В матчі із «Наполі» «Динамо» буде замало боротьби, самовіддачі та надмірного бажання. Потрібно щось вигадувати набагато більше. Потрібно дивувати суперника, готувати якісь домашні заготовки. Без цього шансів майже не має. Саррі такий тренер, що він максимально розбирає гру суперника, вивчаючи всі сильні та слабкі сторони, а вже потім визначається із тактикою на матч. Думаю, що він вже зараз розібрав гру «Динамо» да деталей. Однозначно, велика увага буде відведена правому фланзі оборони «Динамо», де буде змушений грати Морозюк. Із старту сезону помилок в Миколи вистачає, а в останніх турах вони ще і переросли в гольові помилки. В такому разі не виключав би варіант із Гусєвим в обороні. Про Очігаву, я так розумію, ніхто вже серйозно не говорить. Рибалка матиме пресинг. Я думаю, що спеціально до нього буде представлений гравець, який не дозволятиме йому діяти із піднятою головою. Звичайно, що увага до Ярмоленка

Напевно, він має велику спокусу грати першим номером.» Наполі» зараз в позиційній атаці виглядає дуже здорово. Дуже гарно контролюють м’яч. До того ж, «Динамо» в цьому сезоні не пропускало тільки від «Карпат» та «Дніпра». Але перший тур ЛЧ, дебют тренера в ЛЧ можуть змусити італійців грати більше обережно. До того ж, тактика гри другим номером більше підходить киянам.Думаю, що Саррі помітив, які проблеми «Динамо» має в позиційній атаці. Тим паче, що домашній стадіон змусить «Динамо» діяти активніше. Головне тут не заграватися, і не попасти в пастку.

Потрібно так побудувати гру, щоб Наполі почав нерувати, щоб у них не виходило задумане. Не впевнений, що сьогоднішнє «Динамо» здатне позбавити м’яча гостей, чи зіграти першим номером. Для цього в нас немає гравців. Звичайно, що важливу роль повинна відіграти оборона. Ми повинні терпіти та тримати дисципліну весь матч. Без цього ніяк. Слабкі місця в гостей є. Наприклад, правий фланг оборони. Успіх в матчі проти Наполі принесе надійна оборона, півзахист, який не дозволятиме гостями піднімати голову та думати, а напад, який повинен бути як жало використовувати кожну можливість для швидкого виходу із оборони.

По складу. Не думаю, що можливі якісь сюрпризи із боку «Динамо». Склад доволі прогнозований. На жаль, альтернативи Морозюку немає. Більш за все будуть грати Сидорчук та Буяльський. Гармаш та Федорчук не переконали, навпаки, із їхнім виходом на поле в Харкові виникнули великі проблеми із ігровою дисципліною в середині поля. Євген Макаренко виглядає переконливіше від Антунеша в атаці та обороні. Сподіваюся, що він теж сьогодні гратиме. На правому фланзі півзахисту більш за все буде грати Дерліс. Громов не вражає, Гусєв віддав багато сил в Харкові. Парагваєць в матчах ЛЧ виглядає більше мотивовано, більш якісно, ніж в чемпіонаті

Я вірю в перемогу. Навіть таке «Динамо» може обіграти «Наполі». Головне мати чіткий план, як це зробити. Звичайно, що дуже багато буде залежати від оборони та дисципліни. Більше одного нам ніяк пропускати не можна. Атака зараз така, що про велику кількість голів мова не йде. Нічия також буде доволі сприятливим результатом.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.09.2016, 13:15
13.09.2016, 13:15
250297 2 kochin.tolik, silver_bullet
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть