Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Паулу Фонсека не витримує напруги

2017-11-28 20:08 Португальський тренер «Шахтаря» Пауло Фонсека отримав вилучення в матчі чемпіонату проти «Олімпіка». Вболівальники вже почали його ... Паулу Фонсека не витримує напруги

Португальський тренер «Шахтаря» Пауло Фонсека отримав вилучення в матчі чемпіонату проти «Олімпіка». Вболівальники вже почали його порівнювати із попередником Луческу, який теж отримував вилучення. Мірча таким чинок проявляв тиск на арбітрів та суперників, Фонсека схоже просто не витримує тиску всіх обставин, які зараз є.

Активно ходять розмови про його запрошення до « Евертона». Писали, що Фонсека був головним кандидатом після звільнення Кумана, а зараз після того, як не вийшло домовитися із Алардайсом. Зараз за повідомленням ЗМІ знову збільшився інтерес. Не варто забувати, що агентом тренера «Шахтаря» є Жорже Мендеш. Відомий ділок, який свого часу активно працював не тільки із португальськими клубами, але із « Валенсією» та « Монако». Зараз активно освоює Британію. ДО того ж контракт Фонсекаи із донецьким клубом тільки до літа. Я думаю, що клуб зараз тисне зі бажанням продовжити угоду.

Дуже багато чого буде залежати від участі в ЛЧ. Я думаю, що якщо пройдуть до плей –оф, так шансів на те, що Фонсека залишиться – стане більше. Але в суперниках «МС». Це – багатомільйонний бренд, із багатомільйонними контрактами( зараз один виробник футбольної екіпіровки пропонує 50 мільйонів за сезон). Вони активно борються за кожного вболівальника по всьому Світу. Тому нічого, нікому не будуть дарувати. Звичайно, що склад не буде самий основний, але приїдуть хороші гравців із бажанням перемогти. Схоже, що Фонсека більше робив ставку на матч проти «Наполі», але Саррі йому показав, що на даний момент «Наполі» просто сильніше. Всі сильні сторони «Шахтаря»( швидкий вихід із оборони, фланги, та пресинг у середині поля) були майже нівельовані. Все було дуже прогнозовано

В чемпіонаті «Шахатар» не переконливий. ІЗ всіх матчів у актив можна занести тільки дві гри проти «Олімпіка» та « Карпат», а всі інші матчі були доволі важкі та в деяких випадках виривали перемоги в кінці гри. Виходить, що заміни Срні та Кучеру не має. Тайсону та Марлосу вже без декількох місяців 30-ть років. Бернард має угоду тільки до літа. Футболісти із УПЛ не підвисили рівень команди. Стали багато пропускати. В кожному матчі ЛЧ є пропущенні голі, в чемпіонаті теж мало грають на нуль Потрібно запрошувати нових гравців, займатися перебудовою. Не знаю, чи у Фонсеки на це вистачить сил та бажання.

Травма Тайсона. Лідер, капітан, душа роздягальні. Сказали, що десять днів. Це виходить у притірку із матчем проти « МС». Не впевнений, що він зможе зіграти всю гру.

В чемпіонаті чекають дві важких гри проти « Вереса» та «Зорі», а в Кубку проти того ж « Вереса». Можна втратити зимове лідерство( особливо якщо Лозана стане на бік «Динамо») та вилетіти із Кубку. Не варто забувати і про гру проти « МС». Виходить, що у всіх чотирьох іграх потрібно перемагати. Психологічно, напевно, краще йти на зимову паузу на верху турнірної таблиці.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2017, 20:08
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть