Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тунец вышел на поле без лозунга "Слава Україні" на форме

2021-08-29 22:53 Кто нибудь в Украине еще скажет хоть что нибудь в оправдание "кормильца"? Этот недофутболист выходит в ...

Кто нибудь в Украине еще скажет хоть что нибудь в оправдание "кормильца"? Этот недофутболист выходит в ОФИЦИАЛЬНОМ матче БЕЗ установленных логотипов! Назвать это недоразумение цензурными словами не поворачивается язык. И попытки Миная отмазать кормильца выглядят смешно! Вот заявление клуба: "В матчі "Минаю" з "Шахтарем", який відбувся в неділю, 29 серпня, і який закінчився внічию 1:1, виникло непорозуміння з футболкою форварда команди Євгена Селезньова.

ФК "Минай" з усією відповідальністю заявляє, що усі маніпуляційні повідомлення у ЗМІ стосовно причетності футболіста до зникнення відповідного надпису на футболці – беззмістовні. Справа в тому, що ігрову футболку Селезньова через певні непередбачувані обставини довелося оперативно замінити в день гри. Виробник форми, за що висловлюємо йому подяку, надіслав нову форму, щоб футболіст зміг вийти в ній на поле у матчі з "Шахтарем". Проте відповідальні за екіпірування працівники клубу, на жаль, не проконтролювали наявність усіх необхідних логотипів та наліпок на формі. Відтак Євген вийшов на поле у футболці без шеврону "Слава Україні". "Минай" готовий понести штрафні санкції щодо цієї ситуації, а всі відповідальні понесуть покарання", - написано в офіційній заяві закарпатського клубу. Очередное позорище!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.08.2021, 22:53
29.08.2021, 22:53
374138 1 ostap1964
vaha
Автор:
(vaha)
Статус:
Наставник (2936 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть