Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферний дедлайн Динамо. Выбор редакции

2022-01-29 22:42 Через декілька днів трансферне вікно у більшості країн Європи закриється. І тому саме зараз підходить пік ... Трансферний дедлайн Динамо.

Через декілька днів трансферне вікно у більшості країн Європи закриється. І тому саме зараз підходить пік трансферних угод. Розпочинається хвиля переходів. Більш слабкі команди намагаються відхопити гравців із більш потужних команд. Таких, які там не можуть себе проявити. Сильні команди ж підписують гравців на закритті вікна з метою економічної вигоди.

Це все наслідки тривалих переговорів. А що ж Динамо?
Ми зараз читаємо новини, що Влад Супряга переходить в Сампдорію. Цілком логічний перехід. У Влада в Італії хороша репутація. Його агенти мають вплив на тамошні команди. Сампа планувала підписати Влада ще влітку. Тоді гра на пониження на ІМСа не подіяла. Зараз сторони можливо досягли нарешті згоди. Хоча ще є Базель, який продав Кабрала і зараз потребує форварда. По суті швейцарська команда залишилась лише з одним орендованим з Інтера форвардом. В розрізі боротьби за чемпіонство і зону ЛЧ один форвард – вкрай ризиковано. Тому побачимо як там буде. Владу необхідне перезавантаження. Він надзвичайно талановитий гравець.
Свіжачок – перехід Раміреса і хіхонський Спортинг. Гравець показав свої професійні якості. Щоб там хто не казав. Цілком можливо, що є талант. Але таке ставлення до місця, де ти отримуєш заробітну платню – типовий приклад для латиносів. Абсолютно не випадково ми побачили як Рамірес влітку одразу потрапив у компанію до Родрігеса і Сідклея. Пішов тусуватись по клубам. Родрігес і Сідклей поїхали по орендам. На Раміреса сподівались. Але він більше проводив часу у Венесуелі, ніж в Україні. По суті його перший матч, в якому він забив і віддав гольову, так і залишився єдиною світлою плямою. Взимку ж він просто не приїхав на збори. Мотивація, що це через збірну не переконала. Він легко долетів би з Іспанії за 10 годин в Каракас. Навіть ІМС пройшовся по гравцю у нещодавньому інтерв’ю. Тому якщо продаж чи оренда станеться – цілком логічно. В Динамо повинні бути лише вмотивовані гравці.

Безумовно можна чекати і інші переходи. Шабанов у Страсбурзі, Де Пена в якійсь іншій команді. Шкурін теж може переїхати у Польщу. Я б не виключав таких новин. Чи може статись гучний трансфер і Бущан чи Циганков змінять прописку? Не думаю. Але на то це і трансферний дедлайн. Може бути все.

Трансферний ринок не закривається в Україні і триватиме до 3 березня. Тому очікувати приїзду гравців цілком можливо. Особливо якщо Рамірес, Шкурін і Супряга знайдуть нове місце роботи. Бєсєдін і Кулач – не так і густо. Особливо якщо врахувати їх специфіку по хворобам. Менеджмент Динамо не приховує головну проблему Динамо – форвард. І от тут хочеться сказати декілька слів. В наших ЗМІ фігурує еквадорець Кайседо з ЦСКА Софія. Такий самий невідомий гравець з Латинської Америки, який розкрився у слабкому чемпіонаті. Збірник. Я думаю, що двічи на ті самі граблі наступати не варто. Але це не моє право розповідати іншим куди витрачати гроші. Просто – моя суб’єктивна думка аматора.

Дякую за Вашу увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.01.2022, 22:42
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть