Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Контрпресинг - основна ударна сила Динамо? Выбор редакции

2022-02-22 14:35 Збори нарешті завершені і здавалось би, що скоро почнеться чемпіонат. Нас буде зігрівати емоційно перемоги Динамо. ... Контрпресинг - основна ударна сила Динамо?

Збори нарешті завершені і здавалось би, що скоро почнеться чемпіонат. Нас буде зігрівати емоційно перемоги Динамо. Та от зараз все розвертається в інший бік. Виникає логічне питання про старт весняної частини сезону взагалі. Сьогодні головне питання – чи відновиться чемпіонат? Якщо відновиться, то це буде Україна?

Чи це буде виключно Західна Україна? Чи це буде виключно Київ? Чи це буде взагалі не Україна, а умовна Польща чи Туреччина? Я б не виключав таку історію, що друга частина сезону повністю пройде за межами України. Чому? Це точно дасть можливість зберегти легіонерів. Зараз же історія така, що всі легіонери сидять на валізах. Про українських гравців казати цього не буду. Але я не здивуюсь, що багато хто з них так само готовий до виїзду за межі України. Головне питання на сьогодні – мирне небо України.
Багато хто скаже, що це все дуже драматичний сценарій. Що я бачу все в чорному світлі і все буде добре. Небо залишиться мирним. І футбол розпочнеться за планом без ризиків. І що всі легіонери залишаться і будуть грати. Що треба більше оптимізму. Не буду заперечувати. Зараз важливо залишатись у спокої. Тому хочу абстрагуватись і проаналізувати вчорашній матч із РФШ. Всі ж знають, що матч складався вкрай складно. Суперник нав’язав боротьбу, ми пропустили і довгий час не могли знайти якісь аргументи. Що ж дозволило зламати хід гри?

Треба зазначити, що стартовий склад цілком реально можна назвати таким, який може вийти проти Інгульця в суботу. Добре відомо, що на сьогодні, вже у кінці зборів, коли відверто награвалась обойма, є декілька суперечливих позицій у складі. Яких? Дубінчак чи Караваєв? Де Пена чи Вітіньо? І хто зіграє форварда? Ванат, Бєсєдін, Гармаш, Шкурін чи Кулач? Так вже склалось, що відверто провальний перший тайм був перевернутий другим таймом, коли з кожною хвилиною Динамо додавало, все сильніше затискало суперника і у підсумку таки дотиснуло. І у першому таймі грав Дубінчак, Де Пена і Бєсєдін, а у другому Караваєв, Вітіньо і Ванат. Залишилось дочекатись 26.02.22 і побачити тих, хто дійсно вийде у старті.

Головним козирем став високий командний пресинг на 65-й хвилині матчу, тобто у третій третині. Розповідати, що головним елементом пресингу став Ванаті чи Буяльський, чи Кендзьора – вкрай суб’єктивно. Всі гравці намагались максимально накрити суперника. Гра один в один. У підсумку центральний захисник РФШ під тиском Буї вибиває м’яч, абсолютно не думаючи, в центр поля, де гравця вдало накриває Сидорчук. Потім іде не такий ефективний обмін м’ячом. Суперник встигає опуститись в лінію оборони. Але знову він у Сидорчука, який вдало обрізає півзахист суперника і виводить Шапаренка 4 на 4. Далі – справа техніки. Як би м’яч не хотів заходити, але Влад його таки проштовхнув. Можна впевнено сказати, що саме високий командний пресинг у заключній третині став вирішальним. У другому голі також. Насиченість зон і активний пресинг. Це дуже важливо знати. Бо це є те, за рахунок чого Динамо буде пробувати досягати успіху у весняній стадії чемпіонату.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.02.2022, 14:35
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть