Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олег КОНОНОВ: "Ми не плану¤мо н¦кого виганяти"

2008-01-14 00:00 "Льв¦вська газета", 7 января        "Карпати" входять до когорти працелюбних клуб¦в в¦тчизняно§ Прем'¤р-л¦ги. "Зелено-б¦л¦" - одн¦ ...
14.01.2008, 00:00

"Льв¦вська газета", 7 января

       "Карпати" входять до когорти працелюбних клуб¦в в¦тчизняно§ Прем'¤р-л¦ги. "Зелено-б¦л¦" - одн¦ з перших, хто розпочав тренування п¦сля новор¦чних свят. У наставника ж "карпат¦вц¦в" Олега Кононова в¦дпустки як тако§ не було. Спершу в¦н вирушив у Москву, де здобув тренерську л¦ценз¦ю, а згодом подався в ¶спан¦ю, де побував у гостях у "Барселони". Про свою по§здку та кадров¦ зм¦ни в "Карпатах" О. Кононов розпов¦в "Газет¦".

       - На жаль, обставини завадили побувати в Голлан䦧, - розпочав розмову Олег Георг¦йович. - Зате докладно ознайомився з ¦нфраструктурою "Барселони". Побачив §§ дитячо-юнацьку школу, тренувальний процес команд р¦зних р¦вн¦в, отримав чимало ¦нформац¦§ для роздум¦в.
       - Що саме з побаченого в "Барселон¦" ма¤те нам¦р запровадити у Львов¦?
       - Сл¦по коп¦ювати §§ систему не можна, в ¶спан¦§ ¦нш¦ умови для п¦дготовки футбол¦ст¦в, ¦нш¦ можливост¦. Ма¤мо власну систему виховання гравц¦в, вона непогана, просто потребу¤ вдосконалення. Зв¦сно, в ¶спан¦§ побачив дещо таке, що хочу запровадити у Львов¦, але не скажу, що саме. Нехай це буде мо¤ю профес¦йною та¤мницею.
       - "Барселона" - один ¦з найкращих клуб¦в св¦ту, а тому дуже багато наставник¦в хот¦ли б ознайомитися з §§ методами роботи. Це платне задоволення чи кер¦вництво ¦спанського гранду радо нада¤ фах¦вцям таку змогу?
       - Насправд¦ "Барселона" - закритий клуб, там не заведено в¦дкривати наставникам ¦нших команд сво§ та¤мниц¦. Але мен¦ вдалося домовитися про цю по§здку завдяки сприянню агента Ал¤ксандра Гл¤ба. Увесь час я мешкав у свого земляка, в¦н розпов¦в мен¦ багато ц¦кавого про св¦й клуб.
       - Ваш¦ п¦доп¦чн¦ вже повернулися з в¦дпустки, разом ¦з командою тренуються ¦ тро¤ новачк¦в: сербський захисник Немань¤ю Туб¦ч, бразильський форвард Родр¦го С¦льва й ун¦версал ¦з Габону Ть¤р¦ ¶с¦¤му. У ваш¦й команд¦ будуть ¦ще новобранц¦?
       - Ще ¤ позиц¦§, як¦ потр¦бно п¦дсилити. Кандидат¦в переглядатимемо впродовж тренувальних збор¦в. Працюватимемо "крапково", тобто не ма¤мо нам¦ру масово купувати футбол¦ст¦в. Потенц¦йн¦ новачки з'являться на зборах в Анта릧. А якщо нам не вдасться знайти г¦дних кандидат¦в на п¦дсилення, можливо, взимку б¦льше н¦кого не п¦дписуватимемо.
       - Максим Фещук ¦ Самсон Годв¦н, виставленн¦ на трансфер, нин¦ тренуються з командою?
       - Ми не плану¤мо н¦кого виганяти. Просто ц¦ футбол¦сти понизили вимоги до себе на тренуваннях. Якщо вони зроблять правильн¦ висновки, то зможуть залишитися в "Карпатах". Виставлення на трансфер мало б стати поштовхом для них до перегляду ставлення до роботи. Але якщо знайдуться зац¦кавленн¦ в §хн¦х послугах клуби, ми в¦дпустимо цих гравц¦в.

Розмовляв Гл¦б Ваколюк

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть