Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хорватія - Україна. Позитивний результат ? Чому б і ні.

2017-03-24 17:35 Сьогодні у нашої Збірної важливий матч. Матч проти одного з фаворитів нашої групи. І сьогодні ми ...

Сьогодні у нашої Збірної важливий матч. Матч проти одного з фаворитів нашої групи. І сьогодні ми можемо стати першими у своїй групі. Але для цього треба зробити дещо: перемогти у гостях Збірну Хорватії. Усього-навсього ;) Чи реально це ? Нічого неможливого немає.

Завжди треба вірити у нашу Збірну. І ніколи не буде такого, щоб я не вірив у Збірну, хто б в ній не грав (хоч мені може і не подобатися деякі гравці, які викликаються до Збірної) та хто б її не тренував.

Якщо поглянути у скількох клубах грають хорватські гравці і наші, то різниця тут очевидна. І не забуваємо, що наші гравці, на відміну від хорватських не так часто виходять у старті, як того нам би хотілося. Безперячо, що хорватам платять відповідно більше, ніж нашим гравцям. Але не завжди гроші грають у футбол. У футбол грають перш за все живі люди. Від налаштування і характеру яких можна перемогти будь-яку команду.

І не треба виходити на матч, і уявляти, що хорвати - це якісь інопланетяни, і з ними нереально боротися. І також не хочеться бачити, як наші заб'ють гол, сядуть біля воріт і відбиватимуться увесь матч. Не хочу уявляти такий розвиток подій.

Чи є плюси у нашої Збірної ? Так, пару є. Це характер і дисципліна. Щоправда не завжди деякі наші гравці можуть бути дисциплінованими. А знаючі, які у хорватів підлі гравці, які будть провокувати наших, то з дисципліною сьогодні можуть виникнути проблеми. Головне завдання - за жодних обставин не піддаватися на брудні прийоми балканців. Бо ми чудово пам'ятаємо, що було у червні 2013, коли чорногорці спровокували вилучення Зозулі.

Хоч Хорватія і незручний суперник, якщо на статистику подивитися, але я згадую останній наш матч з ними, де ми вивезли нічію.

І знаючі Андрія Миколайовича, він швидше за все поставить такий склад: Пятов, Бутко, Ракицький, Ордець, Морозюк, Ярмола, Степаненко, Коваленко, Зінченко, Коно та Селезньов. Тому з таким складом добре буде, якщо матч закінчиться - 1:1. Бо Коваленко абсолютно нічого не показав в усіх матчах Збірної, у яких приймав участь. Та і Зінченко, хоч яким він талановитим не був, повинен трохи у запасі посидіти.

А ось якщо нам потрібна перемога, то треба у півзахисті поставити Ротаня та Сидорчука. Під нападаючим Шахова. А у нападі безперечно Кравця. Тоді можливо, рахунок буде - 2:3 :)

Усе що я тут пишу, це лише моя особиста думка. Все залежитемо від тактики, яку Шевченко обере на матч. Як він захоче зіграти, я не знаю.

Нехай нашим щастить !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.03.2017, 17:35
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть