Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Реванш, бліцкриг рашки у ПАРЄ, мова та вибори.

2019-07-20 23:30 Ну що, "здобули", чуваки та чувіхі ? Так, це я до вас звертаюсь 73% ☹ Але ...

Ну що, "здобули", чуваки та чувіхі ? Так, це я до вас звертаюсь 73% ☹

Але спочатку не про це.

Я звичайно просто "випав" в осад, коли ПАРЄ просто наплювала на свої європейські цінності та переступила через них, та Україну, і продали те, що її відрізняло від того ж мордора - демократію ☹ І продала за 30 "срібняків".

Вибачаюсь, тобто $30 млн. І дуже правильно зробила Україна, коли випхали представників ПАРЄ з Києва.

І найгірше те, що за повернення х...йла та його посіпак до ПАРЄ, проголосували Нідерланди !!! Нідерланди, Карл !!! Це ті Нідерланди, громадяни яких загинули у трагедії Боїнга-MH17, який бойовики збили над Донбасом ☹   Тепер стосовно ЗЕ та ситуації в Україні.

Подивіться, що коїться за презеденства ЗЕ.

За 1,5 місяці під час свого правління, преЗЕдент вже почав розвалювати усе, що будувалось останні 5 років Петром Олексійовичем.

У країну повертаються проросійські реваншисти часів "лєгєтімного". Реваншисти, які останні 5 років сиділи нижче трави. Маю на увазі Портнова. Українофоби Клюєв та шарій балотуються до ВР. Але у ЦВК вистачило розуму їх не зареєструвати.

Йде відвертий проросійський реванш. І тільки 73% ЗЕбілів цього не бачять.

БлаЗЕнь тут розповідає, що він розмовляв з Меркель та Макроном, і вмовляв їх, щоб вони не допускали мордóр до ПАРЄ. Але чому ж сам не поїхав на засідання до ПАРЄ, і там не переконував інші делегації, окрім Німеччини та Франції, не допускати х...йла до ПАРЄ ?! Президент відповідає за зовнішню політику. Та найгірше, що сам ЗЕ навіть не зустрівся з нашою делегацією перед від'їздом до Страсбурга. Та тому що йому пофіг на все.

І не випадково двічі преЗЕдент на зустрічі з Макроном сказав про "перемовини з сепаратистами". Вибачте, не сєпари, а "повстанці" ☹

А заяви голови АП Андрія Богдана просто шокують. За такі заяви, які є звичайно заявами про "розкол країни", треба саджати. Спочатку була заява "про референдум про дружні стосунки з рашкою" ? Як б...дь стосунки з агресором ? За що тоді гинуть українські Герої ? Щоб ми з х...йлом домовлялись ? Такі заяви можуть остаточно розколоти країну. Потім з'явились заява, що "треба зробити рузге офіційною мовою на Донбасі". Що за нах ?! Там хтось комусь забороняє розмовляти на рузге ?! Тут швидше за українську вб'ють.

А як вам заява Дімона Разумкова, що воно розмовлятиме на рузге поки Крим та Донбас окуповані ?! Цей малорос тупо не поважає Україну. Ще воно каже, що треба ж рефернедум провести, щоб спитати у людей, чи треба перейменовувати вулиці.

А виступ ЗЕ на "iForum" - це повний треш. Тепер усі в Україні "чуваки" та "чувіхі". Британців тепер немає. Є лише "вєлікобританці". Народ у нас не "хто", а "що". І тепер з'явилась нова галузь у примисловості України - "f...cking-отрасль".

У Києві скасовують закон про перейменування вулиць Шухевіча та Бандери. Це також реванш.

БлаЗЕнь відміняє парад до Дня Незалежності. Мотивуючі це тим, що треба типу 300 млн гривень. Це відверта маніпуляція.

Парад до Дня Незалежності безперечно потрібен як людям, так і ветеранам цієї війни. Ветерани повинні знати, що про них не забули. І цей парад - це вчергове продемонструвати х...йлу, що у нас є боєздатна армія з найсучаснішим озброєнням.

І пройтися у строю у складі своєї бригади, або роти по Хрещатику - це честь для будь-якого військового. А з іншого боку, я не уявляю, якби військові віддавали честь цьому коміку. Це якійсь сюрреалізм.

Новий преЗЕдент хоче скоротити армію з 250,000 до 100,000. І це у воюючій країні.

Клоун учора штовхнув Міністра Оборонт Полторока. Поводить себе, як пацан з району.

Порох їдеть до Стразбургу, щоб знов заручить підтримкою Європи, у той час, коли ЗЕ знімає черговий відос на евакуаторі. Здобули, бл...дь...

Стосовно української мови. Цього тижня, закон "про мову" вступив у дію. Українська мова - це наша зброя, як проти московії, так і проти внутршніх ворогів. З50 років, мордор боровся проти того, щоб української мови не існувало. А хрін цим га...онам.

І знов про реванш. Якщо 73% не бачять реваншу, то (як сказав Ляшко), ви або тупі, або сліпі.

Якого біса мертвечук з бойком поїхало до х...йла, а СБУ мовчить ?! Чому цьому куму не висунули підозру "про державну зраду" ?

І 12% готові проголосувати за кума х...йла. Та ви що ватани, "береги поплутали" ?! Мало напевно по Вас градом лупили, довбодятли. І ви після цього знов голосуватимете за гопників.

А цей телеміст, який прпвда що відмінили між медведчуковським NewsOne та орками - це хіба також не реванш ?! Орки хочуть "пагаваріть" ?! Про що з вами вбивцями розмовляти ?! Про що ??????!!!!!! Таке відчуття, що немає 13,000 вбитих, 22,000 поранених та мільйона переселенців. Кремляді роблять вигляд, що останні 5 років нічого не було. Кремльовскій пропагандон кисельов казав, що це буде "незабутньо". Незабутньо хіба що для ватних створінь. Відчуваю, що уся вата так би і "прЄлнула" до екранів, якби був цей міст.

А "слуга народу" не краще за "за життя". У партії є дуже темні особи, які плювати хотіли на Україну та мову. Та куми усюди. Здобули :(

Але кожний віддатий голос за "слугу народу", "за життя" та ті сили, які не проходять, ці голоси віддати за проросійськи сили.

БлаЗЕнь корчить з себе Бога, що йому усе дозволено. І вже видно, що після 21 липня, Україну почне трясти дуже сильно.

А цей відхід наших військ від Станиці, це що за лайно ?! Може ще далі нашим відійти ?!

ЗЕ тупо здає країну кремлю. Запам'ятайте ці слова.

І тепер усім треба вивчити, що столиця Канади це Торонто. І Латвія та Литва - це одне і теж. Так сказав новий преЗЕдент.

І як гадаєте, скільки пройде часу перед тим, як який-небудь Андрій Богдан за наказом ЗЕ заявить, що у нас не війна з мордóром, а "громадянська війна" ? Усе до цього йде ☹

І ось прес-секретар ЗЕ Юлія Мендель нещодавно заявила, що це українські військові обстрілюють мирних мешканців, а не бойовики. Як вам така нахабна заява ?!

І як послухаєш 73%, які кажуть, чому у під'їздах неприбрано ? Відповідь очевидна: винен Порошенко.

То ж завтра треба зробити правильний вибір, щоб не втратити країну остаточно.

Треба голосувати лише за патріотичні, проєвропейські та пронатівські сили.

Прокиньтесь, 73%, бо завтра трава може бути більше не ЗЕлена, а уся у крові.

Треба країну рятувати. Це я звертаюсь до тих, які ще вміють думати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.07.2019, 23:30
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть