Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ніколи не здаватись !!!

2020-10-09 23:30 Менше доби залишається до матчу Україна - Німеччина, а я так хвилююся, що наче я завтра ...

Менше доби залишається до матчу Україна - Німеччина, а я так хвилююся, що наче я завтра виходитиму на поле "НСК"Олімпійський" :)

Суперник у нас завтра надсерйозний - Збірна Німеччини. Багаторазовий Чемпіон Світу та Європи. Це вам не Андорра та якісь Бермуди. І ця гра офіційна. Тому налаштування у гравців Збірної України повинне бути відповідне.

І я нагадаю, що ми ще ніколи вдома !!! не програвали німцям. Усі 3 матчі закінчилися унічію. І побажаю нашим гравцям, як мінімум не порушувати цю традицію :)

Розумію, що психологічно зараз дуже важко нашим гравцям та тренерам й справжнім вболівальникам також. Але треба забути про все, вийти на поле перед власними вболівальниками, і покласти "душу й тіло", щоб досягти вдалого результату.

Проблем у нашій Збірній вистачає. І Андрій Миколайович, разом з тренерським штабом, повинен знайти психологічний підход до кожного гравця індивідуально.

Кого поставить у ворота Шева, я не знаю. Бо невідомо, чи відійшов від шоку Бущан. А може Головний тренер ризикне, і поставить Микиту Шевченка. Звісно і у захисті будуть зміни, де швидше за все вийде Караваєв та Соболь зі старту. З перших хвилин побачимо також Сидорчука, і можливо навіть Циганкова. А ось чи гратиме зі старту Шапаренко, питання важке. І без питань, що у нападі з перших хвилин вийде Яремчук.

Головне вийти на поле "НСК"Олімпійський" без остраху та невпевненості. Кожен гравець, який вийди завтра на поле, повинен пам'ятати, що він захищає честь, кольори та гідність нашої країни. А це не порожні слова.

Хоча я і залишаюсь противником допуску вболівальників на стадіон, але 12-й гравець повинен надати нашим гравцям потрійну мотивацію. Головне не здаватися та вірити у себе та свої власні сили.

А я, на жаль, не буду присутнім, і це вперше за 16 років, на домашньому офіційному !!! матчі Збірної України. І чи буду я взагалі колись підтримувати Збірну України на стадіона та чи залишиться у графі "кількість відвіданих матчів Збірної Укоаїни цифра 63", питання надскладне.

Бажаю моїй, нашій улюбленій Збірній лише перемоги !!! Іншого результату, я ніколи не буду бажати.

"І покажим, що ми браття, козацького роду..."

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2020, 23:30
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть