Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Цикл репортажів та роздумів на тему "Матча Смерті" або спорт поза політикою

2018-08-16 21:32 Цей цикл репортажів та статей покликаний відобразити ставлення більшості людей моєї епохи, людей мого кругу спілкування ...

Цей цикл репортажів та статей покликаний відобразити ставлення більшості людей моєї епохи, людей мого кругу спілкування до подій, які відбулись під час оккупації Фашистами України і стосувались низки матчів, проведених командою Старт в оккупованому Києві , яка у своїй більшості складалась з гравців Динамо Київ.

Цим циклом я не збираюсь нічого спростовувати, я просто продемонструю на прикладах і встановлених фактах власну позицію. Наголошую для тих, хто в танку, що ця позиція і моє ставлення і бачення сформовані з урахуванням усіх новітніх поглядів і аналізів "руйнивників міфів", які зненацька, наче на виконання певного замовлення, вилізли в один і той же час і і наповнили медіа простір сенсаційною одновалентною інформацією - а ніякого подвига і не було!!!!!!! Вибирати лишу кожному самостійно.

Перші декілька публікацій будуть присвячені значенню і ролі спорту і спортивної позиції в житті, в політиці, в мирний та, або, військовий час. Я хочу продемонструвати, що спорт не буває відокремленим від політики і війни НІКОЛИ. Чуєте? Ніколи. Таким чином я збираюсь продемонструвати життєздатність і правдивість більшості тверджень Баллади про Динамо, написаної мною після тривалих досліджень історії, життєвих прикладів та споминів і архівних документів НКВД (СБУ). Факти буду викладати без власної оцінки

Ітак, приклад перший.

<a target="_blank" href="http://www.radikal.ru"><img src="https://d.radikal.ru/d29/1808/9b/9e29f1714777.jpg" ></a>

<a target="_blank" href="http://www.radikal.ru"><img src="https://b.radikal.ru/b38/1808/d8/406c7f214b67.jpg" ></a>

<a target="_blank" href="http://www.radikal.ru"><img src="https://c.radikal.ru/c40/1808/3a/069f18557d81.jpg" ></a>

<a target="_blank" href="http://www.radikal.ru"><img src="https://d.radikal.ru/d16/1808/c8/143bf7cc4415.jpg" ></a>
50 років пройшло, забувати заборонено. А українцям, так точно. В 2 години ночі 21 серпня 1968 року радянський пасажирський літак, який наближався до аєропорту "Рузіне" в Празі запросив термінову посадку, мовляв небезпечні неполадки на борту. Чехи, безумовно, посадку дозволили. З пасажирського літаку вивантажилися десантники 7-й повітряно-десантної дивізії ЗС СРСР. Вони захопили диспетчерську вежу аеропорту та забезпечили прибуття військово-транспортних літаків з особовим складом та технікою. Далі вони захопили всі основні урядові будівлі Чехословаччини в Празі. Одночасно з цим, з різних боків на територію Чехословаччини було заведено сотні тисяч військових та тисячі танків радянського союзу. Це була операція "Дунай" з окупації Чехословаччини. Керівництво чехословацької армії (московські холуї) дало вказівку опір не чинити. "Празька весна "завершилася. Далі були кров, смерті та тюрми для чехів. Більш ніж на 20 років чехи та словаки стали в московське стойло, на жаль. Як це стосується України?
Всі, хто кричать: "Все пропало, зубожіння, все вкрали, їсти нічого, треба з путіним на рибалку їхать і головне : НАВІЩО НАМ ПАРАД ?!" Заткніть свої пельки, будь- ласка. Р.S. На фото чех ЯромІр Ягр - зІрка світового спорту. Обидва його діди були в тюрмах у 1968 році. Один був закатований на смерть. Все життя він принципово виступав під 68-м номером. Кожна гра за його участі оберталась проти радянських гравців феєрією помсти та ненависті, при тому, що перед тим, як вибити одному піврота, а пртім, зламавши наступного об борт, він з посмішкою тиснув руки червонозоряним гравцям ЦСКА в футболці збірної СРСР, обіцяючи чесну гру. Поти кання і посмішка були його літаком 68 року у відповідь ворогу. І червона майка, яку він любив більше, ніж білу. І номер 68. "Спортвнеполитики".Ну-ну.

Одночасно ця публікація є викликом - відповіддю тим проплаченим, або сліпим, або самозакоханим воїнам диванних баталій щодо звинувачень мене, волонтера, патріота України, нащадка древнього козацького роду щодо моєї совково-ватної орієнтації. Тим, хто не в Курсі - зверниться до відомих волонтерів Ксенії Бикової і Сергія Степа. До Бірюкова - не звертатись.

P.S. додаю блок із Баллади про Динамо, яким я демонструю розуміння спорту на прикладі Фашистської Олімпіади , цього прикладу і десятків прикладів ігр америквнських і англійських полонених з оккупантами і фашистами, а також фашистської Ялтинської Зимової олімпіади перед вторгненням Россії в Україну.

Доктрина требует формат, Реализацию, примеры Она на практике сама Не может жить одной лишь верой

Она - костер, где вместо дров Горят порой людские судьбы (За то история веков Ее в учебниках рассудит)

Но далека еще межа Сосуд не взвешен и не полон Король, тщеславием греша, Еще не вышел в люди голым

Еще дивизии летят Еще несутся к небу руки И стекленеет немца взгляд Во время речи в сладкой муке

"Большой блондин" и "Апполон" "Великий Зигфрид" всех народов По праву крови "чемпион" И "потрясатель" небосводов

Прекрасно знал что главный бой Произойдет в сердцах и душах И что один пример живой Гораздо лучше цели служит

Там где трехцветный хищный стяг Моралью общества отринут Спортсмен в футболке и трусах Докажет действенность доктрины

Под этим соусом пройдет Любое порченое блюдо О спорт - ты мир, о мир - ты спорт (так было раньше, так и будет)

Також раджу подумати про гру слів щодо кількості колорів на прапорі в балладі і відчутті мною неминучої ролі сусіда з цим прапором. Параллель закладалась ще в 10-11 роках.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.08.2018, 21:32
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть