Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УКРАЇНСЬКІ ТА ПОЛЬСЬКІ МУЗИКАНТИ НАПИСАЛИ ПІСНЮ ДО ЄВРО-2016

2016-05-06 11:44 До Євро-2016, який відбудеться влітку цього року у Франції, активно готуються не тільки гравці національних збірних, ... УКРАЇНСЬКІ ТА ПОЛЬСЬКІ МУЗИКАНТИ НАПИСАЛИ ПІСНЮ ДО ЄВРО-2016

До Євро-2016, який відбудеться влітку цього року у Франції, активно готуються не тільки гравці національних збірних, а й вболівальники: українські музиканти з гурту Kozak System записали спільну пісню з польскими колегами - гуртом Future Folk, на яку днями в Києві вже відзняли відеокліп. Заради цього польскі запальні гурали спеціально вперше завітали до Києва: «Україна – це прекрасна країна, тут добрі люди, надзвичайно смачні страви, красиві будівлі, гарна музика і талановиті музиканти» - із захопленням діляться враженнями поляки.

Незважаючи на те, що команди Польщі і України будуть суперниками на полі, музиканти хочуть підбадьорити вболівальників з обох таборів запальним футбольним хітом.

«І Україна, і Польща відомі своїми досягненнями у футболі, приміром, наш футболіст Роберт Левандовський (нападник збірної Польщі та німецького клубу «Баварія» – прим.ред.) відомий на весь світ. Ну, що казати – в Польщі футбол – це найпопулярніша гра. Гадаємо, в Україні теж. Відтак, маємо надію, якщо наші країни опинилися в одній групі, нам вдасться з неї вийти обом. І та пісню, яку ми записали, дасть додатковий допінг для гравців і вболівальників як в Україні, так і в Польщі» - розповіли польські музиканти.

Те, як звучить новий футбольний гімн, музиканти до 20 травня, коли буде презентована пісня, тримають в таємниці. А ось кліп готують запальний: на полі разом з музикантами юні "збірні" України і Польщі, які з усіх сил бігають з м'ячем. Саме такою емоційною гри фанати очікують під час польсько-українського протистояння. До речі, фронтмен Kozak System Іван Леньо є не тільки активним вболівальником, а ще й давно грає у футбол в складі зіркової збірної «Маестро».

«Підтримка всього українського є частиною нашої філософії, у тому числі і підтримка нашої футбольної збірної, оскільки футбол є найпопулярнішою грою в світі і вона репрезентує Україну на світовій арені. Взагалі-то, ми закликаємо (і самі це завжди робимо) підтримувати усі українські внутрішні та міжнародні проекти, які створюватимуть у українців та у світової спільноти сучасний світовий бренд під назвою - «УКРАЇНА» - закликають козаки.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.05.2016, 11:44
06.05.2016, 11:44
238253 0
Falconieri
Автор:
(Falconieri)
Статус:
Читатель (7 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть