Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Послухай тьотю Путіна і зроби все навпаки.

2014-07-14 15:38 Якось (навесні 2014р.) на громадському виступу т. Путін, позитивно оцінюючи російського журналіста, дав йому пораду: «Мова ...

Якось (навесні 2014р.) на громадському виступу т. Путін, позитивно оцінюючи російського журналіста, дав йому пораду: «Мова дипломатії потрібна для приховування своїх думок». А сьогодні на сайті української правди прочитав повідомлення прес - секретаря президента Росії Дмитра Пєскова. Цитую статтю: «У Кремлі назвали "нісенітницею" повідомлення про можливість нанесення ударів по території України.

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляє агентство Bloomberg. Пєсков сказав, що повідомлення ЗМІ про те, що Росія планує удари в Україні - це "нонсенс". Як відомо, президент РФ Володимир Путін у неділю поговорив з канцлером ФРН Ангелою Меркель і поскаржився їй на "наступальні дії з боку країнських збройних сил".

Історія доводить…слухай тьотю Пукіна та роби навпаки. Доказів з новітньої історії забагато: 1. Публічне ставлення «з повагою» до євроінтеграції України, як вибору народу, а водночас домовленість з Януковичем «про ось ось підпишем, та в останню мить чорнила скінчились». 2. Окупація Криму («нееет, тут российских войск нет», із наступним визнанням присутності такі російських військ). 3. Ситуація із вторгненням російських військ на південь і схід України. Присутність ще визнають міжнародні суди та спільнота.

Остання заява Піскова звучить як українське прислів’я: «Йому сци в очі, а він каже: «дощ іде!».
В умовах війни жодному слову окупанта не можна вірити.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.07.2014, 15:38
Jeep-Dynamo
Автор:
(Jeep-Dynamo)
Статус:
Наставник (2587 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Удинезе Эмполи 0 : 0   19 мая 16:00
Чемпионат Англии Арсенал Эвертон - : - 19 мая 18:00
Брентфорд Ньюкасл - : - 19 мая 18:00
Брайтон Ман.Юнайтед - : - 19 мая 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть