Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Власник "Металіста" Сергій Курченко вирішив заступитися за Володимира Путіна, який його прихистив.

2014-08-05 16:37 Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт клубу. Курченко схвильований, що найкращі фани "Металіста" ...

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт клубу.

Курченко схвильований, що найкращі фани "Металіста" почали "опускатися" до образ лідера Росії.

"Вболівальники ФК "Металіст" завжди були гордістю клубу і по праву вважаються одними з кращих не тільки в Україні, але і в Європі. Яскрава підтримка команди на домашніх і виїзних матчах завжди була прикладом культури вболівання і візитною карткою харківського клубу.

Однак, поведінка деяких груп вболівальників під час першого матчу сезону - "Металіст" - "Динамо" викликала здивування з боку гравців, тренерського штабу і керівництва команди. Замість звичної підтримки команди з трибун більшу частину ігрового часу звучала нецензурна лайка і викрики, що не мають до футболу жодного відношення", - каже Курченко.

"Футбольний клуб "Металіст" неодноразово звертався до ультрас з переконливим проханням дотримуватися правил поведінки на стадіоні, не використовувати нецензурну лайку і поважати присутніх поруч уболівальників, серед яких чимало жінок і дітей. Як показав матч "Металіст" - "Динамо", звернення футбольного клубу не знайшли підтримки в рядах ультрас, незважаючи на виконання ФК "Металіст" низки прохань фанатів. Футбольний клуб в черговий раз нагадує всім уболівальникам, що кожен матч команда чекає на трибунах вашої яскравої підтримки і просить не забувати, що біля вас знаходяться жінки, літні люди та діти, які приходять на матч, насамперед, дивитися футбол і підтримувати улюблену команду", - продовжує переконувати фанів Курченко.

За його словами, в даний момент, подібна поведінка на трибунах стадіону може негативно позначитися на рішенні органів УЄФА про проведення матчів Ліги Європи в Харкові.

"Окремо футбольний клуб звертається до тих "псевдоуболівальники", які, прикриваючись жовто-синіми кольорами футбольного клубу, приходять на стадіон і переслідують свої особисті цілі, що не мають нічого спільного з футболом. ФК "Металіст" нагадує, що стадіон - це місце для підтримки улюбленої команди, а не плацдарм для реалізації власних амбіцій. Футбольний клуб сподівається знайти підтримку і розуміння з боку ультрас. В іншому випадку, він буде змушений вдатися до всіх адміністративних заходів, передбачених законодавством України, аж до обмеження доступу на стадіон як окремим особам, так і цілим угрупуванням ультрас", - каже Курченко.

Зазначимо, що фани "Металіста" полюбляють співати відомий хіт про Путіна.

Нагадаємо, що Курченко майже півроку перебуває у міжнародному розшуку і переховується в Росії.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.08.2014, 16:37
05.08.2014, 16:37
185382 3 wictor, PiterNak, scico
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Италии Болонья Ювентус 3 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть