Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Kopna
Имя:
Павло Iванченко
Статус:
Начинающий писатель (167 комментариев)
Зарегистрирован:
08.06.2012 12:27
Карма:
456
О себе:
Іноді дивлюсь цю веселу гру, навіть вболіваю. Але є й інше життя, тому програші, як і перемоги, на настрій впливають небагато, чого й усім бажаю.
Не молодий і не старий, так, посередині. Коли женеться пес, то бігаю швидко, коли не женеться, то все пішки та помалу.
Топ-10 блогеров:
Нет
  • 1

    Коли ж "Усе буде добре"?

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    14.10.2014, 19:09

    Звичайно, можна й про нашу збірну, але написано багато, а часу стільки в мене немає, то я про інше.

    Раніше у своєму авто часто чув прислів на "Русском радио" - "Усе буде добре". Але час іде, Росія разом із своїм радіо і телебаченням стала неприйнятною в Україні, а "добре" не стало ніде. Може, в майбутньому?

    Читать полностью →

  • Шоста колона або хроніка наших "по-бед".

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    19.09.2014, 13:22

    Якось не дуже добре в Україні зараз, а тут все про перемоги та про те, які всі вони, росіяни, погані. Прочитаєшь все це і виникає сумнів, а чи все це так? Звичайно, можна стати такими, як росіяни і вірити цьому, вже нашому, зомбуванню. Але в нас, слава господу, телебачення і інші ЗМІ не такі, як у них, дещо можнаі прочитати, і почути і зробити свої висновки, але для цього треба мати протидію масованому зомбуванню.

    Читать полностью →

  • Даа кума. Продовження.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    10.09.2014, 11:35

    Петро. От ми з тобою розмовляли про футбол. А скажи мені, куме, як там живеться, де ти зараз заробляєшь гроші? І чого ти приїхав додому у такий неспокійний час?

    Павло. Що тобі сказати. "За морем житье не худо ..", як писав великий російський поєт, але весь час тягне додому, тому я й проводжу відпустку тут, хоча б міг і десь на морях.

    Читать полностью →

  • 18

    Два кума.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    07.09.2014, 11:58

    В суботу зібралися два кума - Павло та Петро - та й почали за чаркою розмовляти про все. Розмовляти, звісно, є про що, але можна й окремо, про футбол.

    Петро: От ти, Павле, часто вболіваєш за цю гру, мабуть щось розумієш у тактиці, готовий, як і більшість, стати кращим тренером. Що ти можеш сказати напередодні нового відбіркового циклу?

    Читать полностью →

  • 5

    Будні АТО.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    06.09.2014, 11:51

    Майже нічого тут не писав, зрідка заходжу почитати новини, бо на сайті найкраще вони викладаються. На жаль, рівень читачів дуже низький, блоги про написи на формі керівництва збірної знаходять найбільший відклик, В цілому, можна читати й таке, але країна ніколи не зрушить з місця, якщо культура читачів/виборців залишиться на такому рівні.

    Читать полностью →

  • 5

    Варіанти.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    07.04.2014, 12:40

    Все ж якось сумно. тепер стає зрозуміло, чому Росія не відводить свої війська від кордонів. Країна Росія не може жити без ворога, вона не може нічого випускати мирного, військово-промисловий комплекс почув запах великих грошей. Заробітки Путіна та інших від газа та нафти, схоже, зменшаться суттєво, тому треба інший спосіб, і це військовий комплекс.

    Читать полностью →

  • Хвала росіянам.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    14.03.2014, 17:09

    Я більше спілкуюся українською мовою, але зараз, відповідно ситуації, на сайті багато росіян, тим більш, що блог адресований до них, тому напишу російською. За можливі помилки прошу пробачити.

    Доргие россияне! Я давно не испытывал такого наслаждения и удовлетворения, как в последние дни. Вы просто молодцы, как кричат на майдане местные.

    Читать полностью →

  • 3

    Лісове життя.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    08.08.2013, 18:38

        Останнім часом, особливо після недільної гри, якось пожвавішав сайт, з*явилася добра тема для обговорення. Один відкритий лист змінює інший, триває збір підписів,  великий любитель Динамо написав не менш вдалу, по складу, відповідь на своєму сайті і на Sport.ua, в якій висміює свій клуб і збирачів підписів, одночасно, по тексту,  даючи привід посміятися над собою.

    Читать полностью →

  • 5

    Роздуми про Динамо.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    06.08.2013, 10:25

            Взагалі, писати, особливо, ніколи. Так, забіжиш сюди, почитаєшь щось цікаве, покритикуєш нецікаве - і досить. Але зараз є трохи часу, у лекціях перерва, колеги по дворовому футболу відпочивають на водах і, виконуючи побажання одного, з моєї точки зору, одноманітного писця, котрий пише кожен день, і каже, спробуй, буцімто, сам, спробую і я щось настучати.

    Читать полностью →

  • 6

    Пазли повинні бути на місці.

    Kopna Павло Iванченко (Kopna)

    27.12.2012, 19:30

        Багато чого написано про цю команду на цьому тижні.  Подія неординарна, неочікувана. більшість звинувачують Ярославського, погрався і вирішив повернути гроші. Тут і нападки Гепи, і його жадібність і недопекоглядність, і інше. Але, читаючи ці простуваті висліви, намагаючись з них, як з пазлів, скласти картину дійства, я прийшов до висновку, що вони, пазли, на місце не лягають, картина не виходить.

    Читать полностью →

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть