Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Холодні яйця всмятку або кіно і німці... Выбор редакции

2018-09-16 22:26 Чесне слово, я очікув перемоги і тільки перемоги від киян в сьогоднішній Зорі з Динамо. І ...

Чесне слово, я очікув перемоги і тільки перемоги від киян в сьогоднішній Зорі з Динамо. І не просто перемоги, а Вікторії.

Це очікування базувалось на тому, що:
- після програшу Карпатам гравці команди в один голос, як писав Циганик, благали Хацкевича не йти у відставку. Звичайно же під час умовлянь обов’язково звучить, що «ми Вас не підведемо».

Це перше.
- друге. Також здавалось, базуючись, звичайно, на відчуттях, що Динамо не витре соплі після того, як Шевченко дав гучного щалбана самолюбству й честолюбству динамівців, коли в двох матчах тільки раз в основі вийшов гравець нашої команди. Ганьба для нас, але, кажи – не кажи, все об’єктивно.
- третє. Грали – то проти команди Вернидуба. Того самого Вернидуба, про якого писали, що він наймовірніша заміна Хацкевичу. Підстав для помсти вдосталь.
- четверте. Відступати-то нікуди. «Москва за нами…».
- і п’яте. На сьогодні - останнє. В Зорі не гратимуть Тимчик, Михайличенко, Лєдньов. Не останні гравці команди, а, навпаки, командообразуючі.

Тобто мені здавалось, що підстав для Вікторії було досить і динамівці повинні були вигравати.
І ось з цими надіями читаю склад: Бойко, Сидорчук, Вербич, Шепелєв, Циганков, Піварич, Бурда, Буяльський, Русін, Кадар, Кендзера. Бойовий склад. Основний. Тільки, чесно кажучи, я на місці Буяльського бажав би бачити Дуелунда.

Та коли почалась гра, чомусь згадалось дитяче: «Кіно і німці». Динамівці в цьому матчі виглядати точно так, як карикатурні німці в нашому кіно 50-их років.

А під кінець й кіно зникло.

Коли десь на 5-ій хвилині Піварич завдав удара здалеку, здалось, що нарешті динамівці повернулись до цієї грізної зброї. Потім декілька раз били Вербіч, Сидорчук, Циганков, але все мимо. Що ж приймемо, як данність: не вміють динамівці бити здалеку. Хоча такий випадковий удар Сидорчука і врятував динамівців від чергової ганьби. Так Сидорчук врятував Динамо, може й Хацкевича але як же він зіграв... Ні говорити, ні писати не хочеться.

Динамівці знову продемострували, що вони є посередніми гравцями не тільки на фоні ЛЧ, але на тлі нашого порізаного й обрізаного чемпіонату. Не може , не має права Динамо так грати.

Не має права єдиний нападник Русін вперше отримувати м’яча десь аж на 25 звилині. Хоч це не його провина, а його біда. Але ж не має права той же Русін скупитись й не віддавати м’яча гравцю, що знаходиться в більш зручній позиції й провалювати вихід чотирьох динамівців проти двох захисників Зорі.

Не має права капітан Сидорчук обрізати всю команду, втрачаючи м’яча в центрі поля й привозити собі дуже небезпечну атаку. Хай дякує Бойко, що виручив в тому разі.

Та багато в чому не мають права динамівці. Але вони порушують всі правила, всі настанови, всю стратегію, всю тактику.

Єдине що є, це - бажання. Безмежне бажання! Це добре. Але ж бажання без системи, без тактики, без техніки - нуль. Абсолютний. Мінус 273 градуси по Цельсію.
Ну чому наші гравці з уявою дятла всі атаки вели по лівому флангу, намагаючись продавити Караваєва, гадаючи, що він є слабкою ланкою в Зорі? Але ж не виходило. А Чеберко на протилежному фланзі майже весь матч пив каву. Хоча більш ймовірно було б грати навпаки, проти нього.

А Караваєв з Кабаєвим показали, що вміють тримати удар, як колись тримав удари чемпіон світу Джордж Форман (його били - били, а він бив тільки один раз й перемагав) й пару раз так огризнулись, що потрібно дякувати бога за нічию.

Одним словом – сумна картина. Невже ми вміємо грати тільки в «автобус» проти Шахтаря? Всі інші схеми гри для нас є ніщо іншим, як інтегральним обчисленням для бомжа. Будь –яка сучасна тактика у Хацкевича перетврюється в тактику навалу, що не дає ні гри, ні результату. А про швидкість командної гри й писати не хочеться. Ніяк не второпаю, що у динамівців не встигає: голова за ногами, чи ноги за головою?

А всі гравці - всі - при Хацкевичу регресують зі швидкістю деградації. Ось чому необхідно міняти Хацкевича. Поки не пізно, бо скоро, мабуть, не буде з ким грати. Та може вже пізно... Чесно кажучи, я думаю, що Суркіс –молодший зробив помилку не відправивши в відставку Хацкевича. Схоже, що Хацкевич влаштовує президента. Тілько ось, чи влаштовує Хацкевич нас?

Кажуть, що у Хацкевича немає гравців для перемог. Я же рахую, що гравці є, але ось футболістів немає. Вони зникли, випарились, як вода в пустелі Сахара. Ось це, саме це характеризує Хацкевича. Потрібен Тренер, а не Хацкевич. Я не вимагаю відставки Хацкевича. Це прегоратива президента й власника. Я лише кажу, пишу, доказую вже рік , що Хацкевич не тренер рівня Динамо. Звичайно, якщо рівень не той, що нині, а той що був при легендарних тренерах.

І діло не в грошах. Придбали ж на 20 млн. доларів гравців. А вони не грають. В Зорі грають, у Львові грають, у Ворсклі грають, а нас їм потрібен час на адаптацію. Нонсенс. І схоже на них Хацкевич вже не розраховує. Навіщо ж викидали на вітер ці 20 млн. зелених? Навіщо, їх що не міряно?

А під кінець і кіно закінчилось. Німці залишились, а кіна не стало....Трансляція обірвалась ... Ганьба каналу 1+1...

Ліга Європи вже на підході. Часу вже немає. Перефразовуючи Ільфа з Петровим, можна стверджувати, що час, що ми маємо, це гра, якої ми не маємо. Є тільки дуже несмачні холодні яйця всмятку…
"Месье, же не манж па сіс жур. Гебен мір зі биттєет вас копєк ауф дем штюк брод. Подайте що - небудь колишньому депутату державної думу". Невже це про нас було написано більше 90 років назад?

Ось така сьогодні була Вікторія...

P.S. Так сьогодні трансляція на 1+1 впала. А хто скаже, чому синхронно висів й наш сайт більше трьох годин?...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.09.2018, 22:26
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть