Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
ViK-TUR
Имя:
Vik Tur
Статус:
Опытный писатель (245 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо
Зарегистрирован:
03.01.2013 20:33
Карма:
725
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 5

      І знову Динамо-Олімпік

      ViK-TUR Vik Tur (ViK-TUR)

      26.07.2015, 11:40

      Скільки емоцій після вчорашнього матчу, що навіть не знаю з чого почати, ну мабуть з того, що гра якась дивна видалась. Дивна не в плані самої гри (тут все добре) а в плані карточок. Ну де ще ви бачили матч в якому арбітр показує 8 жовтих і 3 червоних картки????? Я принаймні не можу згадати такий матч.

      Читать полностью →

    • 20

      Один момент з фіналу Ліги Чемпіонів

      ViK-TUR Vik Tur (ViK-TUR)

      26.05.2013, 13:49

      Доброго дня шановні користувачі даного сайту. Ось і пройшов німецький фінал ЛЧ в якому Баварія перемогла Боруссію. Хороша гра, хороше суддівство, все було на найвищому рівні як власне і потрібно для фіналу.

      Але я хотів би звернути Вашу увагу на один епізод, а саме пенальті у ворота Баварії. Точніше навіть не на саме пенальті (а воно таки було, я думаю ніхто не буде цього заперечувати) а на захисника, який привіз цей 11-метровий удар, прізвище Данте.

      Читать полностью →

    • 14

      А що далі?

      ViK-TUR Vik Tur (ViK-TUR)

      21.05.2013, 22:03

      Доброго вечора шановні вболівальники нашого рідного Динамо. Я мабуть цим блогом наражаю себе на "мінуси", тому-що як я помітив коли критикуєш на цьому сайті або команду або тренера відразу "мінусують" навіть не розбираючись. Але все-таки я напишу як я бачу проблему такої блідої гри Динамо на даний момент.

      Читать полностью →

    • 11

      Ще одна думка по матчу "Металіст-Динамо"

      ViK-TUR Vik Tur (ViK-TUR)

      08.05.2013, 22:24

      Вже пройшло більше чотирьох діб з моменту матчу Металіст-Динамо і я довго думав чи писати з цього приводу пост мені чи ні, і все-таки вирішив написати. У мене багато думок з цього приводу але я не знаю як всі їх зібрати до кучі, тому завчасно вибачаюсь, якщо в моєму посту буде трішки сумбуру.

      Отже, почнемо з того, що в суботу футболу у виконанні нашої улюбленої команди нажаль не було.

      Читать полностью →

    • 12

      Про Колліну та суддів.

      ViK-TUR Vik Tur (ViK-TUR)

      17.04.2013, 21:56

          Доброго всим ранку, дня, вечора, ночі. Ось прочитав статтю "Коллина: Миссия невыполнима?" і вирішив поділитися своїм баченням даної проблеми. Останнім часом з наближенням чемпіонату до свого завершення після кожного матчу в ЗМІ як гриби після дощу з*являються різноманітні статті про некомпетентність, або недостатню компетентність наших суддів.

      Читать полностью →

    • 7

      Ще один фарм Шахтаря

      ViK-TUR Vik Tur (ViK-TUR)

      08.04.2013, 21:06

      Я довго не вірив що Металіст перетворився на черговий фарм-клуб Шахтаря, але ось оце в*ю Маркевича яке я знайшов на Терриконі мене остаточно переконало в тому що Металіст продався, а жаль. Уже і Мирона засуджують, а Динамо тягнуть за вуха. Ось саме в*ю:

      - Вы знаете, я предпочел бы не комментировать ситуацию вокруг судейства, но решения арбитров в матчах с участием претендентов на второе место просто вынуждают это делать.

      Читать полностью →

    • 2

      Відповідь на блог "Недовольным изменениями на сайте"

      ViK-TUR Vik Tur (ViK-TUR)

      06.01.2013, 14:55

      Шановний автор, прочитав Ваш блог і вирішив написати Вам відповідь. Ви пишете що ми (користувачі) повчаємо авторів сайту що і як їм робити. Ми цього не робимо, не повчаємо їх. Це їх сайт, їх продукт так би мовити, і вони в праві робити з ним що їм заманеться. А користувачі просто висловлюють свою думку з приводу нововведень на сайті. І судячи з коментів далеко не всім, я б навіть сказав більшій половині користувачів, ці нововведення не подобаються, тоді навіщо щось змінювати? Це те саме що ви хочете щось продати (наприклад яблука) винесли їх на базар, бачите що їх купують, тоді ви берете кожне надкушуєте і намагаєтеся пояснити покупцям що так краще.

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть