Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Yuri97
Имя:
Юрій
Статус:
Начинающий писатель (121 комментарий)
Любимые клубы:
Динамо Київ, Дніпро, Мілан
Зарегистрирован:
17.02.2010 16:11
Карма:
707
О себе:
Перекладач / підприємець
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 21

      Блащиковськи після матчу з Україною

      Yuri97 Юрій (Yuri97)

      12.10.2013, 20:32

      Переглянув у оригіналі відео з інтерв'ю польських футболістів після матчу у Харкові. Ось переклад фрагменту з інтерв'ю капітана Польщі Куби Блащиковськи, який мені видався цікавим:

      Читать полностью →

    • 3

      П'ятірка козачків

      Yuri97 Юрій (Yuri97)

      03.10.2013, 22:44

      Дуже рідко пишу на сайті, хоча часто читаю думки вболівальників. Хочу висловити своє бачення у чому причина нинішніх провалів «Динамо». (Ну ось, поки писав, пропустили другий гол від «Рапіда»). Причина, яка для мене абсолютно очевидна, але про яку, чомусь, не так часто згадують. Всі говорять про дуже якісних футболістів, які поповнили команду, і винять тренера в тому, що він не може зліпити з цих «профффесіоналів» оте «справжнє «Динамо», яке ми знаємо і пам’ятаємо. Цього я боявся ще в міжсезоння, коли всі вболівальники і журналісти захоплювалися придбанням Ленса, Мбокані, Драговича, Тремулінаса і Беланда.  Кожен з них, безумовно, є талановитим  і якісним футболістом, але за кожного з них заплачені величезні гроші, і для кожного з них потрібно знайти місце у стартовому складі, кожен з них (щоб не говорив у інтерв’ю) приїхав у клуб і країну, які вважає «другим світом».

      Читать полностью →

    • 2

      Збірна України очима поляків

      Yuri97 Юрій (Yuri97)

      11.06.2012, 20:43

      -->-->

      Нещодавно повернувся з Польщі. Вирішив придбати польське спортивне видання, яке представляє учасників Євро, зокрема для того, щоб подивитись на наш футбол очима західних сусідів.

      Обираючи видання, досить глянути на прогнозований склад збірної України., щоб визначити рівень професійності подачі матеріалу. Один журнал у заявці збірної України другим воротарем прогнозує Рустама Худжамова, а до списку 23х вписує Ігора Ощипка. Як на мене, об’єктивізмом тут і не пахнутиме... А хочеться почитати думку експертів.

      Читать полностью →

    • 29

      "Динамо" в Рівному

      Yuri97 Юрій (Yuri97)

      21.04.2012, 23:44

      Сьогодні о 19.10 київське "Динамо" прибуло в рівненський аеропорт. В аеропорті киян зустрічало близько 30-40 рівнян, в основному молодь та діти, з м'ячами та записниками для автографів. Можна не сумніватись, що їх було б набагато більше, якби Рівне знало про приліт "Динамо".

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть