Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Реквієм по амбіціях. Кому варто залишити Динамо? Выбор редакции

2017-12-16 11:25 Завершилось доволі неоднозначне півріччя. З одного боку прохід в єврокубкову весну та реальні шанси на чемпіоноство, ... Реквієм по амбіціях. Кому варто залишити Динамо?

Завершилось доволі неоднозначне півріччя. З одного боку прохід в єврокубкову весну та реальні шанси на чемпіоноство, але будьмо відверті, це більше через слабкість конкурентів ніж власні напрацювання. Ситуація з травмами та дискваліфікаціями змусила Хацкевича використовувати велику кількість гравців, що дало змогу побачити скільки цікавих гравців є молодіжній команді динамівців.

Гравців, які у відведений їм час виглядали як мінімум не гірше за конкурентів, а зважаючи на вік з них можна зробити добротних футболістів. Давайте подивимось, кому з динамівців можна сказати допобачення та рухатись вперед з омолодженим колективом.

Артур Рудько (25 років) 1 матч

Довгий час сидів в дублі без шансів на основу, але відрядження в Говерлу допомогло розвинутись та додати у впевненості. В минулому сезоні став основним, в актив можна записати шикарну гру в Неаполі та низку матчів в УПЛ, але з зими почав здавати в грі та помилятись в простих ситуаціях, апогеєм якому стала гра проти Зірки, де саме його загубленість у воротах не в останню чергу дозволили перемогти кропивничанам. В цьому сезоні не завжди потрапляє навіть до заявки, тому доцільніше підтягнути в першу команду Маханькова, а Рудьку спробувати себе в команді попростіше.

Александар Пантіч (25 років) 5 матчів

Александар ПантічАлександар Пантіч
Вихованець Партизана, що зробив собі ім'я в Іспанії, де пограв у ВІльярреалі, Кадісі, Ейбарі та Алавесі. Ніде основним не був, використовуючись на підхваті. Те саме відбувається і в Динамо, тим паче в тих матчах, що він виходив особливо не переконував. По його ігрових характеристиках в структурі динамівців є Миколенко, якого Хацкевич бачить лівим захисником, але за природою він центрбек. Не забуваймо також про універсалів Алібекова та Калюжного, наразі травмованого Попова. Пантіч не виглядає сильнішим за конкурентів, і не факт зможе прогресувати. Під боком є грошовиті турки, тому можна спробувати заробити хоча б мінімальни кошти.

Нікіта Корзун (22 роки) 13 матчів

Нікіта КорзунНікіта Корзун
Коли приходив цей опорник, було багато сумнівів в доцільності цього трансферу. Минув рік, і навіть краплю оптимізму важко знайти. Білорус за рік в Києві не зробив жодної результативної, а коли нарешті Хацкевич почав ставити Шепелєва та в деяких матчах глибше Шапаренка стало одразу помітно різницю. Оптимальним варіантом була б оренда назад в Дінамо Мінск або ж повноцінний трансфер, бо він будьмо відвертими не рівня навіть динамівській молоді.

Олег Гусєв (34 роки) 4 матчі, 1 асист

Олег ГусєвОлег Гусєв
Влітку повернення заслуженого ветерана виглядала, як прихід наставника, у якого будуть вчитись ті ж Циганков, Лєднєв та Янаков. Відбулось дещо по іншому, навіть коли було проблеми зі складом виходили на фланзі Морозюк, Буяльський та Мораес, а Гусєв не завжди навіть потрапляв у заявку. Інколи просто треба вчасно піти, що не зміг зробити Гусєв.

Микола Морозюк (29 років) 25 матчів, 4 голи, 7 асистів

Микола МорозюкМикола Морозюк
Морозюк ніколи не був сильним захисником, а для гри на фланзі має слабку швидкість та часто губить позицію. Сильний удар та пристойні кроси дозволи мати пристойну статистику, але подальшого прогресу від нього я не очікую, тим більше, що влітку в нього завершується контракт. Зараз більше він закриває дорогу молоді та її подальший розвиток.

Артем Кравець (28 років) 15 матчів, 5 голів, 1 асист

Після гри в Штутгарті та Гранаді було нелогічно повертатись в Динамо. Важко розраховувати на мотивацію грати саме в УПЛ. Травми та недовіра від тренера обмежили ігровий час в основі, подекуди граючи в дублі. Влітку в нього завершується контракт, згадуючи непоганий минулий сезон в Іспанії, взимку можна заробити на його трансфері. Раніше були чутки про Туреччину, то чому не спробувати себе в новій країні.

Денис Гармаш (27 років) 27 матчів, 5 голів, 6 асистів

В Дениса теж влітку завершується контракт, на нього є попит. Інколи Гармаш випадав з гри та не показував навіть половини свого таланту, і не факт, що має бажання розвиватись. Як Суркіс не хоче повторення історії з Відою варто діяти вже зараз. щоб потім не втрачати добротних гравців безкоштовно.

Дьюмерсі Мбокані (32 роки) 23 матчі, 11 голів, 1 асист

Основний нападник Динамо, але теж варто діяти вже сьогодні, щоб завтра не кусати лікті. В нього теж влітку завершується контракт, а згадуючи його зарплату та вік треба добре подумати чи варто продовжувати з ним контракт. В багатоьох матчах він відверто відбував номер, звісно Мбокані сильний нападник, але справді потрібно залишати в команді вікового немотивованого легіонера? Залишається Бєсєдін, Русин, є той же Мораес, що добре діє на команду. На мою думку варто продавати Мбокані взимку, тим більше, що в ньому зацікавлений Бурсаспор.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.12.2017, 11:25
auto-andrj-gomlko
Статус:
Читатель (5 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 7

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть