Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Переможемо разом, або фани горою за свого тренера!

2019-09-02 21:25 Останнім часом звичними стали вимоги вболівальників різних клубів про відставку головного тренера (часто небезпідставно), але, як ...

Останнім часом звичними стали вимоги вболівальників різних клубів про відставку головного тренера (часто небезпідставно), але, як виявилося, і в нашій дійсності буває і навпаки. Фани львівських "Карпат" горою стали за свого тренера, який з нічого зліпив в міжсезоння команду, що стала привабливою для Шаблія як подіум для реклами своїх клієнтів на шкоду результатам команди в чемпіонаті.

Вчора з'явилося повідомлення, що Шаблій відправив до Львова свого протеже Романа Санжара, на що фани львівського клубу виступили з такою заявою:

Звернення до Петра Димінського та Ростислава Ящишина.

У зв'язку з появою в інтернеті інсайдерської інформації про плани керівництва клубу щодо відставки чинного головного тренера команди та, натомість, бажанням укласти контракт із абсолютно посередніми фахівцями із досвідом роботи в клубах зі сумнівною репутацією, ми - лідери всіх активних угруповань та колективів фанатів львівських "Карпат" - вважаємо за потрібне заявити про свою повну підтримку нинішньому головному тренеру команди, патріоту львівського футболу - Олександру Арсенійовичу Чижевському.

Не бачимо жодних підстав для цієї відставки - команда, зібрана на ходу, яка не мала можливості пройти повноцінні збори, доукомплектована вже по ходу чемпіонату, на цей момент завдяки самовідданій праці тренерів перетворилася в боєздатну, згуртовану одною ціллю одиницю і прогрес команди є очевидний.

Ми категорично проти будь-яких закулісних інтриг, які вніс в життя клубу один одіозний футбольний агент, а персоні запропонованої кандидатури хочемо нагадати про існування такого поняття, як "тренерська етика" і неприпустимість ставати на "живе" місце, підсиджуючи свого колегу по тренерському цеху.

Сподіваємося на розуміння з боку всіх причетних до даної ситуації та на їхню зацікавленість в стабільності та успіхові нашого рідного клубу!

Джерело: http://fckarpaty.com.ua/news/zvernennja_do_petra_diminskogo_ta_rostislava_jashhishina/2019-09-02-16878

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2019, 21:25
auto-mihail36
Статус:
Эксперт (10088 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть